Kidzlifestyle

Queen Mum winter 08-09 | Zwangerschapsmode vol Glamour

Queen Mum, hét zwangerschapsmodemerk voor de modebewuste vrouw, brengt met haar nieuwe herfst/winter collectie een ode aan de stijl van het Parijs in de jaren ’50. De bijbehorende kunst, mode en films noir vormen de inspiratiebron voor een waanzinnig gave collectie.

Voor iedere dag een andere outfit, maar met hetzelfde uitgangspunt: Glamour. Japons gecombineerd met wollen vestjes en leggings voor een casual touch. Of totaal in style met zijden tops, voorzien van pailletten of strass-stenen. Mix & match is het idee, waardoor voor ieder moment een andere look gecreëerd kan worden. Vestjes zijn er in overvloed: met vleermuismouw of vintage uitgevoerd. Ook als cape uitermate geschikt, want eenvoudig te combineren met een overdaad aan jurkjes.

Er is in deze collectie veel met breisels gewerkt, waardoor er een heel ‘aaibaar’ en luxe beeld ontstaat. Het rijke gevoel wordt geoptimaliseerd door aanwezigheid van borduursels, applicaties en ajour. Ook de zakelijke look zie je terug in de collectie. Een warme uitstraling wordt hierbij gecreëerd door gebruik van tweed en moleskin. Winterse kleuren als zwart, grijs, rood, petrol, groen, violet, kobalt, vergrijsden en taupe worden gebruikt in de collectie. Ook zie je veel prints.

Jeans in skinny, recht, en bootlegmodel maken de collectie compleet. Gekleurd in indigo blauw, zwart en grijs vormt het een compleet geheel met de bovenstuks. Ook leggings hebben een belangrijke plaats veroverd binnen de collectie. Voor de benodigde behaaglijkheid voegt Queen Mum bovendien een reeks maillots toe aan haar assortiment voor de herfst en winter. In warme kleuren als kobalt en violet, maar ook basic beige, grijs en zwart.

Naast kleding heeft Queen Mum deze winter een groot assortiment aan accessoires in de collectie. Mutsen, tassen en sjaals van grof gebreide materialen. Mooie capejes en losse kragen zijn de eyecatchers en verleggen de aandacht naar de hals en schouders. Met de verschillende riemen kun je het accent –desgewenst- ook op de buik leggen.

Meer informatie tref je vanzelfsprekend op de website van Queen Mum.

zwangerschap