Kidzlifestyle

Wat een leuke naam | Hulp bij keuze van kindernamen

We kunnen het goed gebruiken; hulp, adviezen en ideeën bij het kiezen van de naam voor je kind. De mogelijkheden zijn oneindig, maar ook hier geldt: hoe meer aanbod, hoe lastiger de keus. Het boekje ‘Wat een leuke naam’ van Lenny Duijvelaar met illustraties van Carin Vogtlander komt dan goed van pas.

Want in dit uiterst praktische boekje helpt Lenny Duijvelaar ouders op weg naar de juiste naam: waarmee moet je rekening houden en welke keuzes moeten er worden gemaakt. In elk hoofdstuk komen ouders aan bod die vertellen hoe zij tot dé naam voor hun kindje gekomen zijn en hoe ze zich daar achteraf over voelen.

Want, over de perfecte naam blijken ouders toch met grote regelmaat in hevige woordenwisselingen te kunnen verzanden. Een naam vinden die beide ouders mooi vinden, blijkt zo makkelijk nog niet en daarnaast wil je wellicht je zoon of dochter vernoemen naar familieleden, waardoor je op zoek moet gaan naar de mooiste combinatie van namen. Om van de afkortingen in de aanloop naar de achternaam nog maar niet te spreken.

Kortom, dit leuke boekje met geweldige illustraties is een aanwinst voor menig (aanstaand) ouderpaar. ‘Wat een leuke naam’ is te koop onder ISBN nummer 9789049998783 voor Euro 12,95.

NB! Houd KLS goed in de gaten voor de WINactie met ‘Wat een leuke naam’.

opvoeding