Kidzlifestyle

Jorinde Moll en dochter in mama magazine

In het nieuwe nummer van mama magazine toont Jorinde Moll haar acht weken oude dochterje Loubna. In een tien pagina vullend interview vertelt Jorinde over haar zwangerschap, de geplande keizersnee in Zwitserland en haar liefde voor dochter Loubna en lover kickboxer Chalid Arrab.

Voor mama magazine vloog Amanda Krabbé naar het mooie Zwitserland om twee weken voor de bevalling met Jorinde Moll (37) te praten over haar leven daar, de liefde voor Chalid, de zwangerschap en de toekomst dromen voor haar en haar ongeboren kindje. Twee weken na de bevalling spreekt Amanda Jorinde voor een tweede keer. Nu als nieuwbakken mama van dochter Loubna die na een zwangerschap van 39 weken met een keizersnee ter wereld kwam. Er op terugkijkend vond Jorinde het een geweldige ervaring om te herhalen bij nummer twee “Die ik, als God het mij schenkt, over anderhalf jaar verwacht.”.
Het interview wordt afgesloten in het Amstel Hotel in Amsterdam. Met Loubna (watv‘zoeter dan honing’ betekent in het Arabisch) op haar arm zie je dat ze gelukkig is.

Natuurlijk is het interview vormgegeven met prachtige foto’s van moeder en dochter. De fotografie voor dit artikel was in handen van Karen Roszetsky

mama magazine met het interview met Jorinde ligt vanaf donderdag 10 juli in de winkel.

Bron: mama magazine

opvoeding