Kidzlifestyle

53e verjaardag van Nijntje | Nijntje leest voor!

Voor de 53e keer zal Nijntje haar B-day vieren. Dit jaar zal het feest gehouden worden op zaterdag 21 juni. Op deze dag zijn er tal van activiteiten in het Dick Bruna huis waaronder een voorleesmarathon. Bekende en minder bekende Nederlanders lezen van 10.30 uur tot 16.30 uur voor in het atelier van het Dick Bruna huis.

Op haar eigen verjaardag mag Nijntje natuurlijk niet ontbreken. Levensgroot zal ze dan ook rondwandelen en met de kinderen op de foto gaan. De foto zal later naar het opgegeven e-mailadres verzonden worden.

In het Centraal Museum kunnen kids hun eigen feesttaartje versieren en er liggen diverse Nijntje kleurplaten om mee aan de slag te gaan. Voor de activiteiten wordt 2 euro gevraagd dat zal worden geschonken aan ‘Lees mee met Nijntje’. Dit is een landelijk project dat door Dick Bruna in samenwerking met Z@ppelin wordt georganiseerd om kinderbibliotheken in het leven te roepen in derde wereldlanden. Zo krijgen kansarme kinderen de mogelijkheid om te lezen. Speciaal voor dit project is het boek ‘Lees mee met Nijntje’ gemaakt.

Voor meer informatie over prijzen en openingstijden:
Dick Bruna huis | Centraal Museum, Agnietenstraat 2, Utrecht.

Voor meer informatie over het project ‘Lees mee met Nijntje’ kijk op Zappelin en Nijntje.

kinderuitjes