Kidzlifestyle

Maxi Cosi | Ontwerpwedstrijd voor kidz van 3 tot 12

Voor de Maxi-Cosi Rodi XR autostoel heeft Maxi Cosi een nationale ontwerpwedstrijd uitgeschreven. De winnaar krijgt de stoel naar eigen ontwerp uitgereikt! De onuitputtelijke creativiteit van kidz, heeft Maxi-Cosi aan het denken gezet. Want, wie kan er nou een mooier ontwerp maken voor een kinderstoel dan kinderen zelf?

“De belevingswereld van kinderen is er één van grenzeloze fantasieën. Een avonturenfilm op zich waarin zijzelf de hoofdrol spelen. Kabouters, prinsessen, ridders, en feeën; in hun ontdekkingreis door de wereld is geen thema hen vreemd”, aldus maxi Cosi.

Aan de ontwerpwedstrijd van Maxi Cosi kunnen alle kinderen meedoen, die tussen de drie en twaalf jaar oud zijn. Dit is namelijk de leeftijd waarvoor de Maxi-Cosi Rodi XR bedoeld is.

Dat veiligheid bij een autostoeltje voorop staat, hoeft nog niet te betekenen dat het er ook saai uit moet zien. Kleine designers in de dop kunnen nu hun fantasie de vrije loop laten en hun dromen werkelijkheid zien worden. Knippen, plakken, borduren, verven; alles is geoorloofd om de Maxi-Cosi Rodi XR van een zelf ontworpen eigentijds jasje te voorzien. En zeg nou zelf, wordt een ritje naar verre familie niet een stuk aantrekkelijker vanuit je zelf ontworpen zitplaats?

Dat dromen echt uit kunnen komen heeft de 6-jarige Ise van Gool zelf aan den lijve ondervonden. Haar ontwerp werd bij de vorige wedstrijd door het team van Maxi-Cosi uitgeroepen tot origineelste van alle inzendingen. Met haar grenzeloze fantasie en door haar originele materiaalkeuze heeft zij de Maxi-Cosi Rodi XR omgetoverd van een gewone autostoel tot een sprookjesachtige zetel van Koninklijke klasse.

Dus, alle engels en bengels opgelet. Is de wereld één grote ontdekkingsreis voor jou en is iedere dag een nieuw avontuur, download dan de kleurplaat en maak van je lievelingsthema een uniek design.

Stuur hem voor 30 juni op, en wie weet zwaai jij binnenkort de scepter vanaf je zelf ontworpen troon!

zwangerschap