Kidzlifestyle

‘Papa van het jaar 2008’ Award | de nominaties zijn bekend

Met het oog op Vaderdag heeft het tijdschrift PAPA! in samenwerking met drogisterijketen Kruidvat de namen bekend gemaakt van twaalf Bekende Papa’s die genomineerd zijn voor de felbegeerde titel ‘PAPA! van het jaar’. In 2007 ging deze titel met bijbehorende award naar Marco Borsato, het jaar daarvoor naar Paul de Leeuw.

Nieuw dit jaar is dat alle vaders in Nederland in aanmerking kunnen komen voor de titel: ‘Beste Papa van Nederland’. Zij moeten dan wel voorgedragen worden door bijvoorbeeld hun partner of kroost via de verkiezingswebsite: www.kruidvat.nl/papa.

Uit 12 regio’s wordt een winnaar geselecteerd, waaruit op vrijdag 13 juni a.s. tijdens een bloedstollende finale de landelijke winnaar wordt gekozen. Deze landelijke winnaar mag met de felbegeerde Beste Papa-award naar huis. Tot 9 juni kan er nog gestemd op de papa’s.
Genomineerden

Ook dit jaar hebben de lezers van het tijdschrift PAPA! én bezoekers van de negen maanden beurs bekende papa’s aangedragen voor de nominatielijst. De twaalf genomineerden van 2008 zijn: Erben Wennemars, Barry Atsma, Patrick Kluivert, Hans Kazan, Dennis van der Geest, Bart Bosch, Edwin Smulders, Robert Schoemacher, Grad Damen, Henny Huisman, Michael Boogerd en Richard Krajicek.

Allen kregen van het tijdschrift PAPA! dezelfde opvoedkundige vragen voorgeschoteld en de antwoorden zijn hilarisch; zo denkt één van hen dat je de billen van een meisje van achteren naar voren afveegt.
Over twee weken maakt het tijdschrift bekend waaruit de bloedstollende finale bestaat, alvorens een van hen zich de waardige opvolger van Marco Borsato mag noemen.

Frank Meijer, uitgever PAPA!: ”De papa van nu is een topsporter! Naast een drukke baan draait ie ook nog eens vol mee in het gezin.
De vader van nu worstelt zich -na een dag hard werken, iedere dag door de files heen naar huis. Haalt boodschappen, pikt z"n kind op van de crèche, en staat ook nog eens regelmatig te koken". En ja de moeder doet ook gruwelijk veel en heeft nog steeds alle huishoudelijke rotklussen in portefeuille...

Maar een ding is zeker: als papa verdien je een echte Vaderdag!”

PAPA! verschijnt 31 mei en is te koop bij Kruidvat.
Meer info. tref je op www.kruidvat.nl/papa en op www.papawieanders.nl.

opvoeding