Kidzlifestyle

LIGAventure | Buitenspeelavondtuur op forteiland Pampus

Als onderdeel van de 1e editie van LIGAventure organiseert LIGA MilkBreak op 21 juni het LIGAventure Buitenspeel Avontuur op het forteiland Pampus, nabij Amsterdam. LIGA wil met dit schatzoekavontuur kinderen vanaf 7 jaar op een leuke manier mentaal en fysiek uitdagen.

Teams uit heel Nederland kunnen zich tot 9 juni inschrijven via LIGAventure.nl om zo kans te maken op deelname aan het LIGAventure Buitenspeel Avontuur. Naast dit avontuur bestaat LIGAventure uit diverse activiteiten, die zowel online als buitenshuis te beleven zijn.

Een avontuur voor kinderen
Kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 10 jaar vormen teams bestaande uit vier personen. Zij moeten online motiveren waarom zij samen het beste schatzoekersteam vormen en plaatsen daarbij ook een opvallende teamfoto. Fans van de teams kunnen vervolgens via de website hun stem uitbrengen op hun favoriete team. Op 12 juni is bekend welke vijftig teams daadwerkelijk naar Pampus gaan om het avontuur te beleven en te strijden voor de titel ‘Schatzoekteam 2008’. Inschrijving vindt plaats via LIGAventure.nl.

Op naar Pampus!
Op spectaculaire wijze varen de vijftig teams naar Pampus. Cryptische puzzels oplossen, klimmen en klauteren en natuurlijk schatzoeken staan centraal. Door onderling goed samen te werken, maar ook met de hulp van kinderidool en popzangeres Sita gaan de kinderen met elkaar de strijd aan. De drie beste teams ontvangen mooie prijzen. Bovendien verdienen zij geldbedragen van Euro 1000,-, Euro 750,- en Euro 250,- voor hun eigen sportclub of voor een goed doel, dat kinderen en sport & spel steunt.

Over LIGAventure
LIGAventure bestaat uit een reeks van avontuurlijke activiteiten, die zowel online als in de buitenlucht te beleven zijn. LIGAventure, dat dit jaar voor het eerst van start gaat, bestaat uit een Buitenspeel Avontuur, Online Game, Verjaardagspakket, Schatzoekerspaspoort en tot slot een Avonturendag op 4 oktober 2008 in Ouwehands Dierenpark Rhenen. Meer informatie vindt u op LIGAventure.nl.

kinderuitjes