Kidzlifestyle

KLS Boekentip | De gelukkig(e) niet perfecte moeder

‘De gelukkig(e) niet perfecte moeder’ gaat over de vraag hoe je als moeder tijd voor jezelf kunt maken en wat redenen kunnen zijn dat veel moeders dat te weinig doen. Kortom, een inspirerend boek voor alle moeders!

Het is een vrolijk geïllustreerd handzaam lees- en doe-boek met een ringband. Vrouwen kunnen hierin niet alleen achtergrondinformatie en tips lezen. Het boek stimuleert hen ook actief op te schrijven hoe de situatie er bij hen voor staat en het helpt hen tijd voor zichzelf te nemen. Daarnaast staan er diverse ervaringsverhalen in waar moeders zichzelf in kunnen herkennen. Het boek is geschreven in een heldere, voor iedereen leesbare stijl en richt zich op alle moeders tussen de 20 en 40 jaar, ongeacht de vraag of ze werken of niet. Wat KLS betreft is "De gelukkig(e) niet perfecte moeder" een ideaal kraamcadeau!

De beide auteurs,Marianna Zwart en Tineke Schonck, zijn moeder, hebben periodes wel en niet gewerkt en willen met dit boek andere moeders aansporen ook tijd voor zichzelf te maken. Dit vanuit de overtuiging dat dat iedereen binnen het gezin het meest ten goede komt. De blij makende, kleurrijke illustraties en vormgeving zijn van Esther Cremers.

Het boek is te koop in de boekwinkels of te bestellen via De Blijde Moeder voor €14,95. ISBN: 9789081231213.

media