Kidzlifestyle

RoomMate | inspirerende zit- en speelmeubels voor kinderen

De HappyCat het visitekaartje van het Deense merk RoomMate. Dit is een zitzak in de vorm van een dikke tevreden kat. Voor dit design heeft RoomMate de Design Plus Award 2007 gewonnen. Maar ook de collectie zit- en speelmeubels KidCars is fantastisch.

De RoomMate collectie bevat eveneens een uitgebreide serie van Zoo T-shirts en Zoo Bags met prints van fabuleuze dieren in velours: MoodyMule, de ondeugende pony, Tall Tim – de giraf met lange nek, de stekel egel Punky Paul en Elo Elephang, de slimme olifant. Deze grappige dierenprints komen ook weer terug op de Zoo dekbedovertrekken.

Ook super leuk is Hippie Tipi speeltent! Want wat is er nou leuker dan spelen in je eigen tent? De Hippie Tipi is verkrijgbaar in drie kleurvarianten. Je verlekkeren aan mooi beeldmateriaal kan op www.roommate.dk.

RoomMate
creëert naast zit- en speelmeubelen en kinderkameraccessoires óók andere producten om kinderen in hun spel te stimuleren. De Roomie poppen bijvoorbeeld. Elke Roomie heeft een eigen karakter met humoristisch temperament. Maak kennis met Pitty Paul, Silly Sally of Fearless Fred… Pitty Paul is de jammerlijke patiënt. Zijn been met pleister en zwarte oog wekken medelijden op. Gelukkig biedt Dr. Dolly hulp. Zij vindt iedere keer weer de juiste diagnose voor haar patiënt. De piraat Fearless Fred met houten been en ooglap is voor niemand bang. En Fabulous Fufu is de prachtige Afrikaanse prinses die ieders hart sneller laat kloppen. De familie bestaat eveneens uit super held Hilly Billy, de snoezige Silly Sally en Jumping Jack, de dief die altijd achterna wordt gezeten door Chubby Bobby, de politie officier.

Ontdek de Roomie dolls familie op www.roomiedolls.com.

RoomMate is in 2004 opgericht door de designers Anne Birgitte Balle en Christine Schwarzer. Samen werken zij aan een collectie van innovatieve design producten voor kinderen, jonge deugnieten en huisdieren. Functionaliteit en humoristisch design zijn de kenmerken van iedere nieuwe collectie van RoomMate. Alle producten zijn gemaakt van 100% katoen. De zitzakken en KidsCars zijn gemaakt van het vuilwerende panama katoen. De hoezen kunnen los worden gehaald van de romp en gemakkelijk gewassen worden. Voor verkoopadressen van RoomMate artikelen & Roomiedolls surf je naar www.kolkenkolk.nl.

meubels