Kidzlifestyle

Myepets.com | Met je knuffelhondje naar de virtuele wereld

Stel je voor: je koopt met je prinsesje een knuffelhondje van Rescue Pals My ePets bij Blokker. Op het botje staat een geheime code. En met die code kan jouw mini-me zich aanmelden op de website http://www.myepets.com/. En daar ontvouwt zich een virtuele wereld.

Je dochtertje gaat naar het adoptiecentrum om de virtuele versie van het pluche diertje te ontmoeten. Ze geeft haar geadopteerde vriendje een naam en de ontdekkingsreis in de My ePets wereld kan beginnen. Ze hoeft zich nooit meer alleen te voelen want haar trouwe viervoeter gaat óveral mee naar toe. Ze krijgt toegang tot een eigen huis, een speelhal, een adoptiecentrum, een vlooienmarkt, een dierenarts, een restaurant, een pretpark en een welnesscentrum. Ook kun zij ervaringen uitwisselen met andere Rescue Pals-eigenaren. De online wereld van My ePets, een concept van MGA Entertainment, breidt zich de komende maanden verder uit met games en vele huisdieraccessoires.

Laat je kind verrassen door de bijzondere combinatie: spelen met je pluche hond én de virtuele wereld verkennen. Elke hond heeft zijn eigen unieke code en karakter. Je kunt kiezen uit de volgende hondjes: een Duitse Herder, Husky, Chow Chow, Cocker Spaniel, Beagle en Border Collie. Er komen steeds meer nieuwe diertjes bij. Spaar ze allemaal. Adviesprijs: 9,99 euro.

Rescue Pals My ePets zijn verkrijgbaar bij Blokker, Bart Smit, V&D, Toys 'r' Us, Intertoys, Top1toys en de Makro. Verdere informatie op MyePets

media