Kidzlifestyle

Mooi van steigerhout | Kindermeubels van steigerhout.

Wie kent niet dat bleke gesplinterde steigerhouten tuinmeubilair? Het was ineens zo erg in. Het heeft zo'n stoere authentieke uitstraling. Maar nu zijn er ook ineens kinderkamer kindermeubels van steigerhout. Van Mooi van steigerhout.

Mooi van steigerhout is gespecialiseerd in het maken van tailormade meubels van steigerhout. Maar dan gladgeschuurd en splintervrij. Speciaal voor de kinderkamer: bedden, hoogslapers en kasten.

De steigerhouten kindermeubels van Mooi van steigerhout worden allen op basis van de wensen van de klant handmatig gemaakt. Zo heeft een ieder ‘n uniek –en vanzelfsprekend glad geschuurd en splintervrij - meubel in de kinder(slaap)kamer staan. Gebruiksvriendelijk dus, met de authentieke robuuste uitstraling van steigerhout.

Alle Mooi van steigerhout meubels worden met het oog op gebruiksvriendelijkheid en comfort afgeleverd. In de praktijk betekent dit dat:

Mooi van steigerhout is een kleine meubelmakerij, gespecialiseerd in het maken van meubels van steigerhout. Wat ooit begon met het vervaardigen van tuinmeubels, resulteert zich momenteel met name in het maken van kindermeubels en de inrichting van woningen & kantoorpanden.

Mooi van steigerhout werkt uitsluitend met oude steigerhouten planken omdat deze al uitgewerkt zijn door allerlei weersinvloeden. Mooie bijkomstigheid daarvan is dat ze op deze manier meewerken aan het milieu door recycling. Normaliter worden de steigerhouten meubels door cement geïmpregneerd, waardoor er de significante stoere vergrijsde uitstraling ontstaat. Desgewenst –op basis van de enorme vraag hiernaar- worden de meubels geschilderd., maar daardoor verliezen de meubels wél hun stoere looks.

Doordat Mooi van steigerhout geen showroom heeft en dus minimale reclamekosten kent, is de verkoopprijs bijzonder reëel, zelfs schappelijk te noemen. Ben je geïnteresseerd, dan kun je hen bezoeken op hun woonadres, waarna er op de werkplaats gekeken kan worden naar tal van mogelijkheden en opties.

Meer info. vind je op: http://www.everyoneweb.com/mooivansteigerhout/

Mooi van Steigerhout
Ootmarsumsestraat 400
7603AW Almelo

meubels