Kidzlifestyle

Kidz ImpulZ | Baby- en kinderaccessoires voor in en om het huis

Hippe en vooral handige accessoires voor in en om huis & tuin. Dát is waar KidZ ImpulZ voor staat. Producten die we hard nodig (blijken te) hebben en het leven van de baby/dreumes/peuter én jezelf een stuk aangenamer maken! Twee ondernemende moeders uit Het Gooi zagen 'n gat in de markt.

Een aantal producten spannen wat mij betreft écht de kroon in functionaliteit en good looks:

Kidz Impulz Aankleedkussen XXL

Hoe lang verschoont een moeder luiers? Toch zomaar een jaar of 2,5 à 3…….. Jammer dus dat de huidige aankleedkussens gemaakt zijn op het “formaat baby” met als resultaat dat je dreumes van 1,5 voortdurend met het hoofdje op de commode ligt te bonken. Niet echt prettig! Daarom ontwikkelde KidZ ImpulZ het aankleedkussen XXL: extra lang (90 cm lang; een normaal aankleedkussen meet slechts 70 cm lang), maar door zijn breedte (55 cm) toch passend op vrijwel elke commode. De vulling is gemaakt van polystyreenkorrels waardoor het kussen zich steeds aanpast aan de lig-houding van de baby/dreumes, en die is op zijn/haar beurt dan weer een stuk rustiger bij het aankleden, wassen of verschonen. Het Aankleedkussen XXL is van nylon en dus gemakkelijk afneembaar. Geen hoes meer nodig en door de vele kleuren passend bij elke kinderkamer (€ 34,95).

Kidz Impulz speelkleed

Wie heeft er tegenwoordig geen houten of stenen vloer in huis? Of een stenen terras? Of vochtig gras in de tuin? Juist ja, herkenbaarheid alom. KidZ ImpulZ ontwikkelde onmisbare, fijne, dikke speelkleden:

  • Met een lekkere, dikke vulling voor optimale bescherming tegen harde vloeren of koud gras
  • Gemaakt van nylon waardoor het niet snel vuil opneemt en goed afneembaar is (en daardoor ook zéér geschikt voor buitengebruik)
  • In trendy (o.a. olijfgroen en zand) kleuren; passend bij het eigen interieur, of juist in vrolijke kinderkleuren
  • Door de verdeling in compartimenten is het kleed gemakkelijk opvouwbaar en schuif je hem snel onder box of bank

Voor een dreumes blijft het een perfecte plek om buiten op te zitten, eten of te spelen. Zo heeft de dreumes ook als de box weg is toch een eigen plekje in huis of tuin! Vanaf € 69,95 (in verschillende maten verkrijgbaar).

Van hetzelfde materiaal zijn nu ook boxkleden verkrijgbaar! Met touwtjes om het kleed in de hoeken goed te bevestigen. De boxkleden worden op maat gemaakt en passen dus altijd perfect . Op verzoek heeft KidZ ImpulZ ook al ronde en driehoekige boxkleden gemaakt! (vanaf € 37,95)

Kidz Impulz Peuterstoeltjes

Zodra de dreumes eindelijk kan zitten, wil ‘ie natuurlijk een echte, eigen stoel! Daarom maakt KidZ ImpulZ hippe kleine en (zeer belangrijk) betaalbare zeteltjes in alle kleuren. Elke leuke tekst en/of naam kan erop geborduurd worden. Zo is elk stoeltje exclusief en uniek! De stoeltjes hebben een grappig zitkussentje, zijn gemaakt van mooi en stevig katoen en de hoes is wasbaar. Ook verkrijgbaar is het peuterbankje om met 2 kleintjes lekker op te zitten.
( stoeltje: € 37,95 / bankje: € 59,95)

Kidz Impulz Peuterleefkussens/zitzakken

Kidz willen natuurlijk ook hun eigen plek in huis hebben en dan bied zo’n fijne zitzak een uitkomst. Nog leuker natuurlijk als je eigen naam erop staat, want dan is ‘ie écht alleen van jou! De Zitzakken/leefkussens zijn fors van stuk (1.10 bij 1.40) waardoor je peuter/kleuter er heerlijk op kan ravotten, springen, zitten, hangen en vooral lekker loungen! De zitzakken zijn gemaakt van nylon en dus makkelijk afneembaar. De inhoud is beschermd tegen grijpgrage peutervingertjes door de inzet van een dubbele rits. (€ 59,95)

Kidz Impulz Sack ’n Seat

KidZ ImpulZ zorgt er niet alleen voor dat thuis de kidz lekker kunnen zitten, maar ook op reis! Met de superhandige Sack ’n Seat kan de dreumes overal zitten: in een restaurant, op een terras, of als de kleine uit logeren gaat. Het enige wat nodig is, is een stoel met een hoge leuning. De Sack ’n Seat is zo klein (slechts 17x17x4 cm) dat hij in elke handtas of rugzak past waardoor de kinderstoel altijd en overal mee naartoe kan. Evaring leert dat kinderen het vaak ook veel spannender vinden om in de Sack ’n Seat aan tafel te zitten in een “échte grote-mensen-stoel” dan in de bekende kinderstoel. Prettige bijkomstigheid, jij hebt nooit meer kopzorgen of er op dat hippe terras wel een kinderstoel beschikbaar is!
De Sack ’n Seat is verkrijgbaar in 4 actuele kleuren en van gemakkelijk wasbaar katoen, geschikt voor kindjes van 8 maanden tot 2 jaar! (€ 21,95)

Op de site van Kidz Impulz zul je zeker blij verrast zijn van de grote hoeveelheid producten die ze naast alle bovengenoemde artikelen maken & verkopen. Alle handige baby artikelen als een voedingskussen (dat in een later stadium nog steeds multi inzetbaar is) e.a. tref je er óók aan. Fijn ook, dat je Kidz Impulz producten ook als cadeau kunt laten afleveren! Er komt dan een kaartje bij met de naam van de gulle gever. http://www.kidzimpulz.nl/

ideeën