Kidzlifestyle

Riviera Maison | Ook voor de kinderkamer!

Moe van de strakke en moderne kinderkamer. In voor een meer klassieke, sfeervolle, chique en mediterrane kinderkamer. Bezoek dan eens een van de winkels of dealers van Riviera Maison. Want ook voor de kinderkamer hebben zij prachtige kinderkamermeubels. Zoals de getoonde kinderstoel.

Pittig in prijs (399 euro), maar wel een blijvertje. Ook de hierondergetoonde stoel is zo'n voorbeeld.

Riviera Maison heeft drie soorten outlets. Een eigen conceptstore op de van Baerlestraat 2 in Amsterdam, drie flagshipstores in resp. Amsterdam (Gelderlandplein), Rotterdam (Woonmall Alexandrium III) en Heemstede (Binnenweg 160) en acccesoire outlets in Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam Villa ArenA, Arnhem, Breda, Bussum en Den Haag. Adressen tref je op Riviera Maison.

Als je echt een bijzondere winkelervaring zoekt, pak dan je bolide en reis af naar de conceptstore van Riviera Maison in de van Baerlestraat 2 in A'dam. Het assortiment in de winkel is uniek. Limited edtions van bekende artikelen, maar ook speciale originele items uit het verre oosten. Een unieke oude kandelaar uit Nepal, een speciale kast uit India. Prachtige interieurboeken, die alleen bij de concept store te verkrijgen zijn. In de coffeecorner worden heerlijke taarten en brownies geserveerd.
Het service niveau wordt naar een nog hoger plan gebracht, onder andere door middel van een echte piccolo voor de deur. De piccolo is iedere zaterdag aanwezig en hij helpt u graag om uw aankopen in de auto te zetten en geeft u interessante tips voor bijvoorbeeld leuke restaurants in de buurt. Het wanhopig zoeken naar een parkeerplaats wordt opgelost door valet parking. U kunt, op zaterdag van 11.00-17.00 en zondag van 12.00- 17.00, direct bij binnenkomst uw autosleutels overdragen aan een medewerker die vervolgens op zoek gaat naar een parkeerplaats. Valet Parking is gratis, u betaalt slechts de parkeerkosten. De aangekochte cadeautjes worden nog specialer ingepakt dan anders. Een speciaal autootje rijdt door Amsterdam om de pakjes af te geven. De cadeaus kunnen ook bij derden worden afgeleverd, een leuke verrassing als u niet persoonlijk aanwezig kunt zijn bij bijvoorbeeld een verjaardag. Iedere zaterdag van 13.00 uur - 17.00 uur wordt gratis interieuradvies gegeven door ervaren stylisten. Nadere informatie bij Riviera maison.

ideeën