Kidzlifestyle

Bed & Box | Online (complete) babykamer aanschaffen

Bij de online babyspeciaalzaak Bed & Box tref je een breed scala aan complete babykamers! In nagenoeg elke stijl kunnen zij een babykamer leveren en dat binnen zo’n 4 weken. Alle meubels zijn ook los te bestellen.

In de speurtocht naar de perfecte babykamer, raak je het spoor soms bijster. Het aanbod in de verschillende hippe baby en kinderspeciaalzaken is giga groot, waardoor je bijna vergeet wát je eigenlijk wilt. Bezoek sowieso Bed & Box eens. Is het niet ter inspiratie, dan is het wel omdat je daar –in elk denkbare stijl- online je slag kunt slaan!

Bed & Box levert complete, scherp geprijsde babykamers, maar je kunt ook alles los bestellen. Fijn idee is ook dat je niet zelf hoeft te gaan zeulen met meubels in de auto, maar dat alles op zeer korte termijn (2-6 weken) keurig thuisbezorgd wordt.

Naast babykamer meubels als kasten, commodes, bedjes en alle daarbij behorende attributen als hoofdbeschermers, aankleedkussens, bedtextiel, lampen, klamboes e.a., kun je bij Bed & Box ook heel wel slagen als je op zoek bent naar een box (met bijbehorend aankleedkussen) voor in de woonkamer, een mooie kinderstoel voor aan de eettafel en/of een (kleuter)bureautje met bijpassende stoelen of guitige fauteuils.

Op de site ontdek je al snel een aantal leuke styling-ideetjes om jouw babykamer (strak en stoer of barok en romantisch) op te leuken. Dus snel naar www.bedenbox.nl.

ideeën