Kidzlifestyle

Stoer en schattig | verkoop Lelli Kelly gympen is gestart!

Stoer en Schattig is jarig! Een jaar geleden opende Katinka Vermeij de spreekwoordelijke deuren van haar online winkel in de mooiste kinderkleding & inmiddels kunnen we vaststellen: met succes! Deze zomer kun je er o.a. terecht voor de gympen van het populaire Italiaanse meisjesschoenemerk Lelli Kelly.

Stoer en Schattig onderscheid zich door nieuwe collecties aan te bieden van baby- en kindermerkkleding in het hogere segment. Bij topmerken hoort een professionele site en een goede, snelle service. Op de site tref je veel productinformatie, zoals een productomschrijving, materiaal en wasvoorschriften. En dat is fijn met een hoofdletter F.

Ook voor accessoires als gympen, nachtkleding, ondergoed, sokken, sjaals en mutsen etc. kun je terecht bij Stoer en Schattig. Je kunt er je kind van top tot teen aankleden!
Naast het veilige Triple Deal betalingssysteem en de uitstekende ruilmogelijkheden, zijn zelfs de verzendkosten zijn voor rekening van Stoer en Schattig. Dat maakt het extra aantrekkelijk om vanuit huis te shoppen.

Alle zendingen worden als (en met een) "kadootje" naar de klanten gestuurd, waardoor het extra feestelijk is om je bestelling te ontvangen.

De topmerken die Stoer en Schattig momenteel voeren zijn: McGregor, Gaastra, Claesen's, Gymp, American Outfitters, Barts, Plui Plui en Bonnie Doon (sokken en maillots). Deze zomer heeft Stoer en Schattig ook weer de hippe gympen van Lelli Kelly in het assortiment.

De McGregor collecties zijn er voor jongens en meisjes én voor baby’s. Dit topmerk heeft prachtige collecties, varierend van casual sportief tot luxe en preppy. Het geheel is een luxe collectie met fijne details voor echte ladies en sophistaced boys.

De Gaastra collectie voor jongens behoeft geen nadere introductie. Het Gaastra merk heeft een directe relatie naar het zeilen en watersport en dat levert voor de jongens een leuke, kleurrijke en sportieve collectie op, varierend van polo’s tot broeken.

Gymp is een prachtig Belgisch merk voor jongens, meisjes en baby’s dat in de collectie het gebruik van hoge kwaliteit materialen combineert met draaggemak. Dat heeft geresulteerd in een sportieve en tijdloze collectie met veel leuke details, die vooral voor de baby’s kinderen ook lekker draagt en waarin ze fijn kunnen spelen.

Nieuw op de site is de Gymp feestcollectie: een mooie voorjaarscollectie voor speciale gelegenheden zoals de communie of andere feesten.

Ook uit Belgie is het merk American Outfitters. Dit merk heeft een zeer hippe en stoere collectie voor jongens en meisjes, waarbij gebruik gemaakt wordt van mooie “natural” stoffen met een hoogwaardige afwerking.

Claesen’s is een inmiddels gerenommeerd merk op het gebied van ondergoed, rompers en pyjama’s. Op Stoerenschattig vind u een uitgebreide basiscollectie ondergoed en rompers van hoge kwaliteit en ieder seizoen aangevuld met een aantal collectie items, zoals pyjama’s en ondergoed met leuke dessins.

Zoals aangegeven heeft Stoer en Schattig deze zomer ook weer de leuke Lelli Kelly gympen ingekocht, dé zomerhit van vorig jaar! Lelli Kelly is al jaren een populair meisjesschoenenmerk in Italië en is inmiddels in Nederland ook een bekende naam. De schoenen zijn een perfecte mix van mode en comfort. Lelli Kelly staat voor kleur, blijdschap en uitbundigheid.

De collectie bestaat uit opvallende gympen, laarsjes, sandaaltjes en slippertjes. Alle schoenen zijn bewerkt met pailletjes, strass en applicaties. De schoenen zijn van hoge kwaliteit en van lederen binnenzool voorzien. De canvasmodellen met pailletjes hebben zelfs een machinewasgarantie. Naast Lelli Kelly gympen kun je bij Stoer en Schattig óók terecht voor Lelli Kelly ballerina's, de Lelli Kelly baby collectie (zoooooooo schattig!), extreem hippe zilver glitter uitvoeringen en last but not least vind je bij elke Lelli Kelly aankoop een guitig cadeautje.

Deze prachtige collecties in combinatie met een zeer gebruiksvriendelijke website vormen de basis voor veel winkelplezier op http://www.stoerenschattig.nl/.

Check ook de WINactie van kidzlifestyle (zie hiervoor rechterkolom) in samenwerking met Stoer en Schattig, waarbij we maar liefst twee paar Lelli Kelly gympen weggeven!

schoenen