Kidzlifestyle

BikeCap KIDS | kinderversie zadelhoesje BikeCap

Fietszadelhoesjes die je billen niet alleen droog houden, maar ook je fietszadel ‘pimpen’ op een door jou gekozen manier. Dat zijn de BikeCaps, die er nu óók voor kids zijn!

Yes, dochterlief en ik zijn reeds ‘fan’ van de BikeCap. Zo leuk om je eigen fiets heel herkenbaar terug te zien. Tussen al die saaie zwarte zadels staan ze dan, de onze… vrolijk, kleurrijk én rete-herkenbaar. Uit duizenden…

Het enige moeilijk is het kiezen van een BikeCap. Er zijn namelijk zoveel leuke varianten. Stoere legerprinten in blauw en groen & lieflijke roze/turqoise bloemmotiefjes. En alles wat daar tussen zit. Ik zeg: hét ideale (verjaardags)cadeau (voor jezelf én anderen) in NL en ver daar buiten.

De BikeCap is er voor volwassenen én voor kidz. De BikeCap KIDS zijn speciaal gemaakt voor kinderzadeltjes, van groot tot klein, en dus voor iedereen fijn! Aan iedere BikeCap zit een anti-diefstallint dat wordt bevestigd aan de veren van het zadel. Bovendien kan de BikeCap gemakkelijk onder het zadel worden weggeborgen, zodat je billen na een flinke Hollandse regenbui niet doorweekt worden …

De BikeCap en de BikeCap KIDS past op ieder (kinder)zadel en is eenvoudig te bestellen voor 9,95 euro bij http://www.bikecap.nl/.

verzorging