Kidzlifestyle

Freshwear | Is het babyvoeding of slab?

Als je tegen de verpakkingen van Xplorys Freshwear aanloopt, moet je niet één maar twee keer kijken. Waarom? Omdat de verpakking van Freshwear niet is, wat het lijkt te zijn. Zo kreeg ik afgelopen week twee handige potjes babyfruithap in duo-verpakking...

“Heerlijk, aardbei en sinaasappel vindt hij super lekker”, zei ik enthousiast. Een tweede blik deed me beseffen dat het dan wel om babyvoeding leek te gaan, maar dat het twee schattige slabbetjes waren.

Eenmaal uit hun verpakking bleken de slabbetjes prachtig bedrukt met een realistische ‘aardbei’ en ‘sinaasappel’ print in diep rode en oranje kleur. De slabbetjes – gemaakt van 100 procent katoen – blijken tegen een stootje te kunnen, want zelfs na het wassen, is het fruit fris en vers gebleven. Aan de achterzijde sluiten de slabbetjes met een klittenbandje, dus geen gemier met het over het hoofdje trekken van te klein geworden slabbetjes!
Naast de fruithap (aardbei en sinaasappel) kun je ook kiezen voor de groentehap slabbetjes bestaand uit een knaloranje wortel en een groene erwten variant.

Dat Freshwear je niet alleen op het verkeerde been zet met hun fruit- en groentehap slabbetjes bewijzen ze door aan hun food-assortiment de kartonnen melkpakjes en 6-stuks eierdozen toe te voegen.
De melkpakjes bevatten vrolijke rompers met koeien- of melkprint met de namen: Cuty Cow of Creamy White. Je kunt ook kiezen uit vier verschillende trendy kleuren (cool aqua, pretty pink, lucky lime en hot red). Alle rompertjes zijn verkrijgbaar in de maten 50/56, 62/68 en 74/80.

Liever een half dozijn verse scharrelsokjes? Verras je kleintje dan met een eierdoosje gevuld met heerlijke Soggs. In elk doosje zitten 6 sokjes in verschillende kleuren. Je kunt kiezen uit strepen, sterren en effen. Allemaal met 1 maat (0 tot 12 mnd). Alle sokjes zijn voorzien van anti-slip.

Allernieuwste aanwinst in het Freshwear assortiment zijn de Soggs met koeienprint. Ook in dit eierdoosje bevinden zich 6 sokjes: 2 zwart/wit, 2 wit/zwart en 2 wit/zwart met gras.

Check Freshwear!

verzorging