Kidzlifestyle

Lipstick & luiers | herkenbare roman voor moeders

De humoristische roman Lipstick & luiers combineert een kijkje in de glamourwereld van de internationale glossy-magazines en beautyjournalistiek met een voor velen zeer herkenbaar verhaal over het eerste jaar moederschap.

‘Verbijsterd kijk ik naar de roze stip op het staafje voor me. Het is echt heel erg roze. Niet een beetje vaag of lichtroze. Nee, suikerspinroze. Het roze van de twinset in de show van Chanel gisteren. Het roze van die ene lipgloss van Estée Lauder. Het roze van meisjesbaby’s.’

Ze is perfectionistisch, verslaafd aan lijstjes en een tikje neurotisch.
Maak kennis met Liz: dertiger van nu. Ze heeft een fantastische baan als redacteur bij een glossy maandblad, maakt een mooie carrièresprong, maar… heeft ook net een baby gekregen. Natuurlijk levert dat de nodige strijd, twijfels en frustraties op. Met haarzelf (Ben ik wel een goede moeder?), over haar partner Robbert (Ik weet het zeker, hij gaat vreemd!) en op haar werk (Ik moet nu echt weg, anders kom ik te laat op de crèche!).

Auteur Irene Smit werkte acht jaar als freelance journaliste voor onder andere Viva, de Volkskrant en Ouders van Nu. Ze woont met haar man & kidz in Haarlem.

Wat KLS betreft is Lipstick & luiers een absolute aanrader. Ook erg leuk als cadeau aan een tot (bijna) wanhoop gedreven vriendin. Lipstick & luiers voorziet gegarandeerd in de broodnodige ontspanning & lachbuien.

Irene Smit – Lipstick & luiers, ISBN 978 90 5831 377 5.
Prijs: € 10,00. Meer info. vind je op www.sirene.nl.

media