Kidzlifestyle

FlavourZine.nl | Online shoppingmagazine, ook voor ouders

Geen tijd of zin om uren door de stad te slenteren opzoek naar het perfecte (verjaardags)cadeau? Raak je verward door het groot aantal webshops op internet. Of ben je gewoon opzoek naar iets aparts? Dan is het online magazine FlavourZine wat voor jou.

FlavourZine is een online magazine dat eruit ziet als een echt tijdschrift. Alles wat in hetmagazine staat, is direct online te koop. FlavourZine is een maandelijks online magazine met ruim 60 pagina’s. Het ziet eruit als een echt tijdschrift en alles wat je tegenkomt in het ‘blad’ kun je direct online kopen. FlavourZine biedt voor ieder wat wils, ondergebracht in hippe categorieën als: at home, in style, flavourite, to wear, shopaholic, to give, must have en to know. Niet meer eindeloos zoeken naar de verkoopadressen of onduidelijke productomschrijvingen. FlavourZine is trendy vormgegeven en staat bol van de leukste items op shopgebied voor jezelf en voor je kids.

Alle getoonde producten zijn aanklikbaar en brengen je direct naar het genoemde product in de betreffende webshop. Als dat niet handig is.
FlavourZine is een initiatief van Flavourites.nl – een platform voor de leukste webshops. Bedenkers van de Flavourites site – journalist Natascha Klootsema en webdesigner Marije Mulder – besloten om de opgedane kennis te gieten in een heus online magazine. Hoofdredacteur Natascha Klootsema: “De formule van FlavourZine is uniek. Waar je bij andere online magazines vaak moet inzoomen om een product te kunnen bekijken of de tekst te lezen, is in FlavourZine alles direct goed zichtbaar. En waar je bij een gedrukt magazine vaak moet zoeken naar de winkelgegevens als je een bepaald item wilt kopen, heb je via FlavourZine een product binnen een paar muiskliks gekocht.” Ideaal dus voor iedereen die een origineel, leuk, hip of gewoon lief cadeau zoekt. Voor jezelf of iemand anders. Flavourites.nl heeft sinds 1 februari 2007 ruim 750 webshops in kaart gebracht in categorieën als fashion, accessoires en kids.

Abonneer je nu op FlavourZine

media