Kidzlifestyle

Poobies.com | Online de leukste kaarten maken

Zin om 100 procent origineel te zijn aan het begin van 2008? Voeg aan je goede voornemens eentje toe. Sla de tripjes naar de kaartenwinkel over en ontwerp dit jaar je eigen kaarten. Op poobies.com kun je je op kaartgebied helemaal creatief laten gaan. Let your creativity flow in the new year!

Zo krijg je niet alleen de mogelijkheid om je eigen ontwerp te maken. Je kunt ook kiezen uit een keur van foto’s, tekeningen, designs en kleuren. Mogelijkheden te over. Poobies zorgt ervoor dat je kaarten direct worden gedrukt. En verstuurt ze naar de persoon van je keuze. En even inspiratieloos? Geen nood. Op poobies.com vind je ook talloze voorbeeldkaarten.

Waarom wachten tot de winterse feestdagen? Diverse andere speciale momenten vragen om een leuke kaart. Geboortekaartjes, verhuisberichten, trouwkaarten of een gekke verjaardagsuitnodiging alles kan! Je kunt vrijblijvend naar hartelust expirimenteren.
Omdat Poobies veel waarde hecht aan kwaliteit zijn de kaarten fullcolour gedrukt op 300 grams papier. De enveloppen zijn van dezelfde papiersoort (140 grams). Ben je na het ontwerpen helemaal weg van het resultaat. Dan is het mogelijk om via Poobies je creatie op canvas te laten drukken. Een heel leuke herinnering voor later.

De prijzen van de kaarten liggen tussen de € 1,95 tot € 2,95 exclusief enveloppe en verzendkosten. Neem een kijkje bij poobies.com

media