Kidzlifestyle

3 online shops van ‘Zusjes’: ‘Delicous’ & ‘Easy’ Shopping !

Een onderscheidende online winkelformule neerzetten, dáár ging het om bij ‘Zusjes’. Wat kinderkleding betreft is dat de ‘mix and match’ formule waarbij klanten de boven en onderkleding bij elkaar kunnen uitzoeken. Een uitgebalanceerde verhouding tussen ‘Delicous’ en ‘Easy’ Shopping!

Mogelijk ben je (één van) de online shop(s) van ‘Zusjes’ al eens tegengekomen. En anders tip ik je er bij deze graag over! Want wat aanvankelijk begon als try-out, is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze online onderneming in verkoop van dames & kinderkleding.
Bijzondere labels als King Louie, Vive Maria, Pussy Deluxe, Who’s That Girl en Blutsgeschwister maken deel uit van de ‘Ladies’ collectie. Van een aantal merken heeft ‘Zusjes’, waarover straks meer, zelfs het exclusieve online recht in NL.
Ook het aanbod in de kinderkledingshop bestaat uit top merken o.a. als Buisjes & Beugels, Petit Louie, Claesen’s & Reset outdoor jassen.

De drie verschillende online shop van ‘Zusjes’ zijn grafisch zeer prettig vormgegeven, de snelle distributie is een feit en voor advies kun je ten allen tijden terecht! Inmiddels hebben de ‘zusjes’ in zeer rap tempo 3 shops online gezet, die allen een eigen publiek kennen. Het klanten bestand groeit snel en maandelijks kennen de shops inmiddels ruim 17000 unieke bezoekers. Een fantastische prestatie dus.

Zoals de naam al doet vermoeden is het bedrijf opgericht door de twee zusjes Ingrid & Ellen Reuvers. De keuze om iets met kleding te gaan doen berust niet op toeval. Als tieners waren ze beiden drukdoende met de naaimachine om in eigen creaties rond te lopen. De daarmee vergaarde kennis van stoffen en pasvorm zorgt ervoor dat ze de consument uitstekend kunnen adviseren op het gebied van de Do en Dont’s !

De onderneming heeft drie internetwinkels voor verkoop van dames- en kinderkleding, die wat KLS betreft allemaal het bezoeken waard zijn!

www.hippekinderkleding.nl
www.hippestlady.com
www.shopdelicious.nl

media