Kidzlifestyle

aap/ontwerp: ambachtelijke kinderproducten

Van de mooiste en kwalitatief beste textiel maakt Anne Fleur Sanders de leuke handgemaakte kinderproducten onder het label ‘aap/ontwerp’. Slabben, schortjes, kussens en trappelzakken. Van alle producten wordt er maar één gemaakt, dus uniek.

Wat ooit begon als een Koninginnedagverkoop is uitgelopen tot een webwinkel. Anne Fleur Sanders is afgestudeerd aan de Design Academy in Eindhoven. Zij maakt alle producten zelf en kiest daarvoor de beste stoffen (Laura Ashley, van den Acker, origineel boerenbont) om krimp en verkleuring te voorkomen.

De collectie onder het label ‘aap/ontwerp’ bestaat uit o.a. slabben, tassen, knikkerzakken, trappelzakken, kussens, kruikenzakken en spreien. Van ieder ontwerp is er maar één exemplaar.

Naast het runnen van een webwinkel is Anne Fleur freelance ontwerper bij verschillende bedrijven en particulieren. Haar grootste passie is koken. Via de website zijn de cateringmogelijkheden te bekijken: misschien een leuk idee voor de volgende verjaardag van de kidz?

Voor meer informatie over aap/ontwerp en/of de verschillende cateringsmogelijkheden surf je naar www.annefleursanders.nl.

ideeën