Kidzlifestyle

Sebra: de kinderkamer in Deense sfeer

De kinderkamer collectie van het Deense merk Sebra oogt zacht en vrolijk. Sebra onderscheidt zich door de combinatie van oude ambachten (zoals haken en breien) met hippe designs. Het gebruik van pastel tinten met een knipoog naar de jaren 60/70 is kenmerkend voor het Deense merk.

Sebra geeft een frisse, lieve en gemoedelijke sfeer aan de baby- of kinderkamer.

Het ontwerp – de collectie
De Deense ontwerpster Mia Dela werd na de geboorte van haar zoon geïnspireerd tot het ontwerpen van speelgoed, meubelen en beddengoed voor kinderen. De collectie bestaat uit kussens, beddengoed, dekens, gehaakte en gebreide knuffels, houten puzzels, slabbetjes en meubeltjes. Topstuk – en inmiddels een beroemd Scandinavisch ontwerp - uit de collectie vormt toch wel het Kili baby- en juniorbed. Een prachtig handgemaakt houten bed (verkrijgbaar in wit/roze/blauw/geel/turqoise), dat ‘meegroeit’ met je kindje zodat het bed wel 7 jaar mee kan.

Nieuw in 2007/2008
Twee keer per jaar wordt de collectie aangevuld met nieuwe producten. Nieuw in de najaarscollectie van 2007 zijn een hobbelpaard, poppenwagen en schommel gemaakt van rotan. En ook wordt de nieuwe, gebreide “Funny Animal”-collectie in combinatie met bijpassende kussens dit najaar gepresenteerd. In januari 2008 wordt deze collectie uitgebreid met prachtig beddengoed en nieuwe kindermeubeltjes.

Meer zien?
Voor een impressie van de Sebra-collectie kijk op: www.sebra.name.
Meer weten over de vertegenwoordiging van het merk Sebra kijk dan op: http://www.nordicchild.com/.

ideeën