Kidzlifestyle

My Tiny Twin poppen met échte kindermode van Mim-Pi

My Tiny Twin en het modemerk Mim-Pi laten kleine meisjes dromen uitkomen. Welk meisje wil nou niet hetzelfde gekleed gaan als haar lievelingspop? Mim-Pi komt dan ook met een kledingcollectie voor zowel meisjes als haar tiny twin. Een moderne en nieuwe combinatie tussen speelgoed, mode en merkkleding.

Via de website van My Tiny Twin kunnen kidz uit drie verschillende type meisjespoppen kiezen. Zo heb je een pop met mooi lang krullend blond haar en blauwe ogen. Een pop met een getinte huid en lang golvend bruin haar en bruine ogen. Als laatste is er een pop met bruin golvend haar en blauwe ogen. Alle poppen zijn 45 cm lang en standaard gekleed in My Tiny Twin ondergoed, sokjes en schoentjes.

Na de pop te hebben gekozen is het reuze makkelijk om een setje kleding te bestellen voor je kleine meid en haar pop. Twee keer per jaar wisselt de collectie en zo blijft niet alleen je prinsesje, maar ook haar poppenvriendin up to date wat mode betreft en zullen een paar prachtige jurkjes, rokjes en T-shirtjes in haar kast hangen.
De maten van de collectie lopen van 110 t/m 134.

Het idee voor My Tiny Twin is ontstaan bij Joyce Oskam toen ze voor haar dochters van vier en zes jaar oud geen mooie kwaliteitspoppen kon vinden. Vooral goed ontworpen kleurrijke kleding en kwalitatief duurzaam lang haar waren een probleem. Na een lange speurtocht besloot Joyce zelf een oplossing te verzinnen voor deze leemte in de speelgoedmarkt: My Tiny Twin was geboren.My Tiny Twin en de Mim-Pi collectie kun je bestellen via http://www.mytinytwin.nl/.

mim-pi speelgoed