Kidzlifestyle

Stoer en schattig: dé online kindermode boetiek met topmerken

De vormgeving van Stoer en Schattig doet het al vermoeden: hier kan je je als een kind in een snoepwinkel wanen. Tenminste als je van mooie kinderkleding houdt van de sterke, bekendere merken als o.a. Gaastra en Mc Gregor.

Niet voor niets heet de online boetiek Stoer en Schattig, zo blijkt. Je kunt je jongste aanwinst(en) geheel naar eigen smaak stylen en kleden. Laat ik nu eens mijn eigen dochter als voorbeeld nemen. Mijn mini-me is een stoere rakker. Ze klimt en klautert, rent en speelt, maar is o zo schattig als ze met de barbies of poppen een fantastisch rollenspel speelt. Merken als Agatha Ruiz de la Prada, Claesen’s en Lellie Kelly (van de campagne op Nickelodeon) zouden het bij haar uitstekend doen.

Ben je meer op zoek naar een “coordinated sportswear” collectie, dan kan ook jij je hart ophalen aan kleding van merken als McGregor en Gaastra. Bij Stoer en schattig tref je altijd de nieuwste collecties kindermerkkleding (mt 92 t/m 152) en accessoires online. Zowel stoer als schattig & zowel hip als eigenwijs! Vanaf de winter 2007 zal ook een babylijn op de site worden aangeboden en wordt het assortiment uitgebreid met Gymp!, American Outfitters, Closed en Barts.

Los van de mooie, kwalitatief sterke artikelen, staat Stoer en Schattig ook garant voor kwaliteit, gemak en een goede en snelle service. Bovendien lopen er met grote regelmaat interessante aanbiedingen en acties, waarbij je veel voordeel kunt behalen. In Maart worden bij Stoer en Schattig bijvoorbeeld geen verzendkosten in rekening gebracht én krijg je bij aankoop van een jack een gratis cap (naar keuze) cadeau. Kijk, dat is nog eens fijn winkelen.
Als je daar het overzichtelijke gebruikersmenu aan toevoegt, dan weet je wat je te doen staat: op naar http://www.stoerenschattig.nl/!

kleding