KidzLifestyle

Magazine

Shop

Services

Leden

Naam: 
Pass:
 

Archief van June 2010

Kinderkamer interieurtips deel 4: Het moodboard

Moodboard schaarEen goede voorbereiding is het halve werk. Cliché, maar wel ontzettend waar. Als je de kinderkamer grondig wilt restylen, is een moodboard een handig hulpmiddel. Het geeft de sfeer weer die je wilt neerzetten en het helpt je bij een efficiënte voorbereiding en planning. Lees verder (1 reactie)

Kidsproof radiator

Jaga kidsproof RadiatorMet een radiator in de kinderkamer kun je meestal niet veel kanten op. Ja, je kunt er een likje speciale verf overheen gooien en als je dat leuk wilt doen, kun je meerdere kleuren combineren of met sjablonen aan de slag. Maar veel creatiever dan dat wordt het meestal niet. Of… Lees verder (0 reacties)

Chique du Paris bij H&M Home

Chique du ParisDe nieuwe collectie van H&M Home, die komend najaar verschijnt, heeft hele leuke items voor de meisjeskamer. Geïnspireerd op de glamour die Parijs kenmerkte in de jaren twintig, dertig en veertig van de vorige eeuw. Het resultaat: zachte, zoete en geraffineerde interieuraccessoires waarmee de kleine fashionista’s hun kamer kunnen pimpen. Lees verder (0 reacties)

In The Spotlight

Kinderkamer inrichtings tips serie

Kinderkamer interieurtipsIn deze serie interieurtips, geschreven door Renate Zoutberg, kun je allerlei inspiratie en ideeën opdoen voor het inrichten van de babykamer en kinderkamer. Van het moodboard en ruwe schetsen tot de verlichting. Lees verder >>

Volg Kidzlifestyle op Twitter

 

Volg ons nu ook op Twitter om op de hoogte te blijven van onze laatste updates.

Twitter.com/Kidzlifestyle

De Kidzlifestyle Shop

Bezoek ook eens onze Kidzlifestyle Shop. Daar tref je unieke, onderscheidende producten op het gebied van kinderkamers, kindermode, kinder-verzorging, en nog veel meer. Hieronder tref je een kleine greep uit ons assortiment:

  WallFrame 21: met magneetverf en de magnetische panelen van wallframe 21 tover je de wand van jouw kinderkamer om tot een speelmuur.
FuntoSee Wallstickers: zonder verven of behangen een kinderkamer decoreren? Het kan met de gigantische wandstickers van FuntoSee. In 4 thema's.
Kartonnen speelkasteel van villa carton: kidz kunnen hiermee hun creativiteit botvieren, hun fantasie de vrije loop laten en een veilige plek creeren.
Kindermeubels van Jet4Kids: vrolijke kleurrijke kindermeubels die je zonder lijm, schroeven of spijkers zo in elkaar zet en kunt personaliseren.

Advertentie