KidzLifestyle

Magazine

Shop

Services

Leden

Naam: 
Pass:
 

Archief van March 2010

Filmtip: How to train your dragon

How to train a dragonIn een mythische wereld, vol draken en vikingen die elkaar bestrijden, groeit een jongen op om net als zijn vader een drakenjager te worden. Alles verandert echter als hij een draak tegenkomt en hij de draken beter leert kennen. Lees verder (0 reacties)

Kinderkamer interieurtips deel 1: Kleur

Kinderkamer, kleurKleur heeft invloed op je gemoedstoestand. Dat geldt zeker ook voor kinderen. Niet voor niets heeft speelgoed bijvoorbeeld meestal harde, primaire kleuren, zoals rood, geel, groen of blauw. Deze kleuren nodigen kinderen uit actief te onderzoeken wat ze in handen hebben. Maar hun eigen kamertje moet toch vooral rust uitstralen. Lees verder (0 reacties)

Tekening op vloerkleed, deur of gordijn

Tekening op vloerkleedKinderen zijn gek op kleuren en verven. En hoewel ze soms de meest prachtige tekeningen maken, kun je ze natuurlijk niet allemaal ophangen of inlijsten. En dan verdwijnen ze in de doos voor later of in een dossiermap waar je met je kleintje nog eens doorheen kunt bladeren.  Er is nog een optie: de tekening laten verwerken in een vloerkleed. Lees verder >>

In The Spotlight

Kinderkamer inrichtings tips serie

Kinderkamer interieurtipsIn deze serie interieurtips, geschreven door Renate Zoutberg, kun je allerlei inspiratie en ideeën opdoen voor het inrichten van de babykamer en kinderkamer. Van het moodboard en ruwe schetsen tot de verlichting. Lees verder >>

Volg Kidzlifestyle op Twitter

 

Volg ons nu ook op Twitter om op de hoogte te blijven van onze laatste updates.

Twitter.com/Kidzlifestyle

De Kidzlifestyle Shop

Bezoek ook eens onze Kidzlifestyle Shop. Daar tref je unieke, onderscheidende producten op het gebied van kinderkamers, kindermode, kinder-verzorging, en nog veel meer. Hieronder tref je een kleine greep uit ons assortiment:

  WallFrame 21: met magneetverf en de magnetische panelen van wallframe 21 tover je de wand van jouw kinderkamer om tot een speelmuur.
FuntoSee Wallstickers: zonder verven of behangen een kinderkamer decoreren? Het kan met de gigantische wandstickers van FuntoSee. In 4 thema's.
Kartonnen speelkasteel van villa carton: kidz kunnen hiermee hun creativiteit botvieren, hun fantasie de vrije loop laten en een veilige plek creeren.
Kindermeubels van Jet4Kids: vrolijke kleurrijke kindermeubels die je zonder lijm, schroeven of spijkers zo in elkaar zet en kunt personaliseren.

Advertentie