KidzLifestyle

Magazine

Shop

Services

Leden

Naam: 
Pass:
 

Archief van November 2009

Hearts and Heroes: 100% voor het goede doel

Hearts and HeroesEen webwinkel waarvan de verkoopopbrengsten voor de volledige honderd procent naar het goede doel gaan. Klinkt misschien niet zakelijk, maar de dames van de kakelverse website www.heartsandheroes.nl doen het. En dat allemaal in de geest van Thijs, het jongetje dat dit jaar zeven zou zijn geworden. Lees verder >>

Sweetie Petites: zelf je poppetje knutselen

Sweetie petites poppetjesDe kinderkamer wordt persoonlijk als er ook zelf gemaakte spulletjes in staan. Ben je zelf niet bijster creatief, dan zijn de Sweetie Petites een uitkomst: een complete do-it-yourself kit om je eigen Sweetie te knutselen. Lees verder >>

In The Spotlight

Kinderkamer inrichtings tips serie

Kinderkamer interieurtipsIn deze serie interieurtips, geschreven door Renate Zoutberg, kun je allerlei inspiratie en ideeën opdoen voor het inrichten van de babykamer en kinderkamer. Van het moodboard en ruwe schetsen tot de verlichting. Lees verder >>

Volg Kidzlifestyle op Twitter

 

Volg ons nu ook op Twitter om op de hoogte te blijven van onze laatste updates.

Twitter.com/Kidzlifestyle

De Kidzlifestyle Shop

Bezoek ook eens onze Kidzlifestyle Shop. Daar tref je unieke, onderscheidende producten op het gebied van kinderkamers, kindermode, kinder-verzorging, en nog veel meer. Hieronder tref je een kleine greep uit ons assortiment:

  WallFrame 21: met magneetverf en de magnetische panelen van wallframe 21 tover je de wand van jouw kinderkamer om tot een speelmuur.
FuntoSee Wallstickers: zonder verven of behangen een kinderkamer decoreren? Het kan met de gigantische wandstickers van FuntoSee. In 4 thema's.
Kartonnen speelkasteel van villa carton: kidz kunnen hiermee hun creativiteit botvieren, hun fantasie de vrije loop laten en een veilige plek creeren.
Kindermeubels van Jet4Kids: vrolijke kleurrijke kindermeubels die je zonder lijm, schroeven of spijkers zo in elkaar zet en kunt personaliseren.

Advertentie