Kidzlifestyle

Crocs: kleurrijke, comfortabele & hippe (kinder)schoenen

Crocs: You love ‘m or you hate ‘m… en zo is het maar net. Een ding staat vast: Crocs zijn een wereldwijde hit. Ze zitten als gegoten (écht), zijn antibacterieel & in alle kleuren van de regenboog leverbaar.

Het belangrijkste aspect van de Crocs schuilt ‘m in de gepatenteerde Croslite. Dit is het materiaal dat ervoor zorgt dat de ‘kikkerschoenen’ antibacterieel zijn. Het feit dat de ze in álle kleuren leverbaar zijn, resulteert in de mogelijkheid de Crocs bij elke outfit te ‘matchen’. En zeg nou zelf, dat is toch exact wat we willen?!

Na het in de markt zetten van deze unieke schoen, hebben de makers van Crocs niet stil gezeten. Inmiddels zijn er flipflops, regenlaarzen en andersoortige schoenen bij ontwikkeld, die allemaal iets unieks aan Crocs, het ‘hip and happening’ lifestylemerk bijdragen.

Ander leuk detail is dat Crocs –speciaal voor kidz- een Disney versie op de markt heeft gebracht. De ventilatiegaatjes op de bovenkant van de schoen zijn in de vorm van Micky Mousjes, waardoor de Crocs een extra speelse uitstraling krijgen. Deze schoentjes zijn –vanzelfsprekend- in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Ook kun je op korte termijn je Crocs ‘pimpen’ middels de zogenaamde Jibbitz. Deze verschillende vormpjes (in alle denkbare kleuren), kunnen in de gaten van de schoen worden bevestigd. Hierdoor kun je je Crocs helemaal ‘eigen’ maken en ‘n nog hippere look creëren.

Crocs blijft verrassen én verbazen. Meer info. vind je op http://www.crocs.nl/

schoenen