Kidzlifestyle

Kindermodemerk Jottum meets Rembrandt van Rijn

Wat hebben Rembrandt van Rijn en het kinderkledingmerk Jottum met elkaar gemeen? Meer dan je denkt. Ze putten voor de wintercollectie 2006-2007 uit dezelfde inspiratiebron.

Te weten Noord-Nederland, met zijn prachtige polderlandschap en imposante luchten. Dit levert prachtige kleuren en patronen op die ook jouw kidz super zullen staan.

In de ontwerpen van Jottum valt dezelfde eigenzinnigheid en gevoel voor kleur te bespeuren als bij de grote meester Rembrandt zelf. Oog voor detail en vakmanschap. Het tot uitdrukking kunnen laten komen van zowel karakter als ziel, maar wel passend in de tijd. 2006 is uitgeroepen tot Rembrandt jaar en Jottum brengt een hommage aan deze grootste kunstenaar uit de lage landen.

Jottum brengt het Rembrandt thema in een collectie die bestaat uit modellen met als hoofdkleuren Dark brown en Prussian blue en cerise in velours, kant en een gedessineerde stof met kleine gouden elementen. Met een speciaal door Jottum ontworpen dessin waarin diverse fragmenten van tekeningen van Rembrandt voorkomen. Een ander wat barokker dessin, met bloemen en engelen uit de 19e eeuw, in veel verschillende kleuren op een Light Blue fond waarin een portretje van Rembrandt is verwerkt maakt dit thema helemaal af.

Kijk voor meer informatie op http://www.jottum.com/

jottum kleding