KidzLifestyle

Magazine

Shop

Services

Leden

Naam: 
Pass:
 

Kindermode

FUNNY ME!: rompertjes en kinder t-shirts met eigen opdruk.

18 July 2006, door Renée Vervoorn

funny meWaarom zou jouw baby of peuter reclame maken voor een modemerk? Je mini me kan toch ook zichzelf promoten op die funky t-shirts van FUNNY ME. Bezoek even de website http://www.funnyme.eu/ , kies kleur en maat van het t-shirt of rompertje, verzin een leuke tekst en binnen 7 dagen ....

Ja binnen 7 werkdagen loopt je kind met zichzelf te pronken. FUNNY, FRIS, TRENDY en EIGENWIJS, dat is FUNNY ME!, een nieuw merk op de Belgische en Nederlandse markt. Bedoeld voor funky kids en zelfverzekerde ladies die een baby verwachten.Het idee voor FUNNY ME! is ontstaan toen Chantal Peerbooms-van Erp er achter kwam dat in haar omgeving behoefte bestond aan originele, kleurige en grappige baby- en kinderkleding die zich onderscheidt van het traditionele aanbod in vaak zachte pasteltinten. De fleurige FUNNY ME! kleding met door jou te bepalen persoonlijke teksten maken je kinderen uniek!!!! Ook als kraamcadeau is een FUNNY ME! rompertje een super origineel en leuk idee!Als zelfverzekerde vrouw wil je ook tijdens je zwangerschap je hip en trendy voelen. Hiervoor heeft Funny Me ook een belly wrap gemaakt die aan te passen is aan de individuele wensen van iedere vrouw. Daarmee FUNNY ME zwangere vrouwen in het zonnetje omdat de moderne zwangere vrouw absoluut gezien mag worden: zij is op en top vrouwelijk en sexy!

Overtuigd? Bezoek dan eens de webshop van FUNNY ME: http://www.funnyme.eu/

Terug

Anoniem reageren

Of inloggen

Reactie:
Naam:
Dit is een 'Captcha', typ deze tekens over in het veld hiernaast refresh
 
Naam: 
Pass:
 

In The Spotlight

Kinderkamer inrichtings tips serie

Kinderkamer interieurtipsIn deze serie interieurtips, geschreven door Renate Zoutberg, kun je allerlei inspiratie en ideeën opdoen voor het inrichten van de babykamer en kinderkamer. Van het moodboard en ruwe schetsen tot de verlichting. Lees verder >>

Volg Kidzlifestyle op Twitter

 

Volg ons nu ook op Twitter om op de hoogte te blijven van onze laatste updates.

Twitter.com/Kidzlifestyle

De Kidzlifestyle Shop

Bezoek ook eens onze Kidzlifestyle Shop. Daar tref je unieke, onderscheidende producten op het gebied van kinderkamers, kindermode, kinder-verzorging, en nog veel meer. Hieronder tref je een kleine greep uit ons assortiment:

  WallFrame 21: met magneetverf en de magnetische panelen van wallframe 21 tover je de wand van jouw kinderkamer om tot een speelmuur.
FuntoSee Wallstickers: zonder verven of behangen een kinderkamer decoreren? Het kan met de gigantische wandstickers van FuntoSee. In 4 thema's.
Kartonnen speelkasteel van villa carton: kidz kunnen hiermee hun creativiteit botvieren, hun fantasie de vrije loop laten en een veilige plek creeren.
Kindermeubels van Jet4Kids: vrolijke kleurrijke kindermeubels die je zonder lijm, schroeven of spijkers zo in elkaar zet en kunt personaliseren.

Advertentie