KidzLifestyle

Magazine

Shop

Services

Leden

Naam: 
Pass:
 

Kindermode

Buisjes En Beugels +++ winnaar van de Kek trend awards

10 July 2006, door Renée Vervoorn

Gisteren werd op de Kleine Fabriek, de kinderlifestyle vakbeurs, Buisjes En Beugels de winnaar in de categorie Mode. Het behangmerk "Onszelf" in de categorie Lifestyle, Fashion Angels in de categorie Nieuwkomers en i-kidswear in de categorie Vrij Ontwerp.

Om de kindermode- en lifestylebranche de aandacht te geven die zij verdient, zijn de kleine fabriek en het kinderlifestyle magazine kèk vorig jaar gestart met de kèk trend awards. Een deskundige jury beoordeelde welk merk of product het meest vooruitstrevend, opvallend, hip, verrassend, gewaagd of mooi is. In de jury zaten Isa Hoes en Beau van Erven Dorens - ongetwijfeld in hun rol als ervaringsdeskundigen - en verder de professionals Jos Gielen (kids factory), Esther Kamp en Jacco van der Steen (de Bijenkorf), Petra Janssen (Studio Boot), Merel Bunnik (kleine fabriek), Martien Mellema (Glamour), Roderick Vos (Studio Roderick Vos) en Marlies Klunder (kèk). Er waren vier categorieën: mode, lifestyle, nieuwkomer en vrij ontwerp/design van een ontwerper of kunstenaar.


Winnaar in de categorie Mode: Buisjes En Beugels +++

Eenmansbedrijfje van ontwerpster Kellie Smits. Bijna de hele collectie is gebaseerd op restpartijen stof van grote couturiers. De stoffen worden per ontwerp ingedeeld in ‘stoffamilies’. Elk ontwerp kan slechts gelimiteerd worden verkocht. http://www.buisjesenbeugels.nl/. De jury: “Heel mooie ontwerpen in al hun eenvoud. Merk met allure, door de haute couture stoffen.”

   
Winnaar in de categorie Lifestyle: Behangmerk "onszelf"

Behang is hip. Het leent zich uitstekend voor het creëren van uitgesproken stijlen. Onszelf is een lifestylemerk dat het heeft aangedurfd om een opvallende kinderbehanglijn te maken. Inmiddels voeren de meeste behangspeciaalzaken het merk en wordt onszelf verkocht in bijzondere kinder- en lifestylewinkels. http://www.onszelf.com/ De jury: “Eindelijk eens kinderbehang met een volwassen touch. Geen getut met beren.”


Winnaar in de categorie Nieuwkomer: Fashion Angels

Innovatief en compleet kwaliteitsconcept voor hippe, slimme en swingende meiden vanaf acht jaar die gek zijn op mode, kleding ontwerpen en zelf accessoires en sieraden maken. Het hart van Fashion Angels wordt gevormd door Lulu, Debo, Bebe en Izzy. Deze vier hippe dolls zijn gek op mode en hebben outfits voor elke gelegenheid. Van sportkleding voor ‘in the gym’ tot een stijlvolle combinatie voor een dagje winkelen in New York. http://www.fourtrading.nl/ De jury: “Zoveel mogelijkheden, heel creatief! Een fantastisch concept.”
 
Winnaar in de categorie Vrij Ontwerp/Design: i-kidswear

Kinderen kunnen op dit jasje van Karin uyt den Bogaard hun eigen dessin maken. Het is onderdeel van de collectie die gaat over de kwaliteiten van ieder kind. Ieder kind kan namelijk iets waar hij of zij trots op kan zijn. Met tekenen, schilderen, schrijven of bedrukken kun je laten zien wat je kunt. En beretrots zijn op jezelf! http://www.i-kidswear.com/ De jury: “Super! Altijd een unieke jas omdat het kind de jas zelf maakt.”


De prijs
Behalve de stimulerende award ontvangen de winnaars exclusieve aandacht in kèk en korting op de deelname aan de volgende kleine fabriek. Bovendien worden zij op unieke wijze gepresenteerd in de Bijenkorf Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. In de maand oktober worden de producten verkocht op de kinderafdeling. Ook het BIJ Magazine zal in de oktobereditie aandacht besteden aan de winnaars.

Terug

Anoniem reageren

Of inloggen

Reactie:
Naam:
Dit is een 'Captcha', typ deze tekens over in het veld hiernaast refresh
 
Naam: 
Pass:
 

In The Spotlight

Kinderkamer inrichtings tips serie

Kinderkamer interieurtipsIn deze serie interieurtips, geschreven door Renate Zoutberg, kun je allerlei inspiratie en ideeën opdoen voor het inrichten van de babykamer en kinderkamer. Van het moodboard en ruwe schetsen tot de verlichting. Lees verder >>

Volg Kidzlifestyle op Twitter

 

Volg ons nu ook op Twitter om op de hoogte te blijven van onze laatste updates.

Twitter.com/Kidzlifestyle

De Kidzlifestyle Shop

Bezoek ook eens onze Kidzlifestyle Shop. Daar tref je unieke, onderscheidende producten op het gebied van kinderkamers, kindermode, kinder-verzorging, en nog veel meer. Hieronder tref je een kleine greep uit ons assortiment:

  WallFrame 21: met magneetverf en de magnetische panelen van wallframe 21 tover je de wand van jouw kinderkamer om tot een speelmuur.
FuntoSee Wallstickers: zonder verven of behangen een kinderkamer decoreren? Het kan met de gigantische wandstickers van FuntoSee. In 4 thema's.
Kartonnen speelkasteel van villa carton: kidz kunnen hiermee hun creativiteit botvieren, hun fantasie de vrije loop laten en een veilige plek creeren.
Kindermeubels van Jet4Kids: vrolijke kleurrijke kindermeubels die je zonder lijm, schroeven of spijkers zo in elkaar zet en kunt personaliseren.

Advertentie