Kidzlifestyle

Little Label: baby basics online.

Little Label.nl is een heerlijk merk baby basics met een eigen online shop waar je zéker zult slagen voor je baby of dreumes. Little Label stelt je 24/7 in de gelegenheid om mooie, kwalitatieve en trendy basics voor baby’s (en dus ook kraamcadeau’s) aan te schaffen!

Little Label.nl is een fijn merk & online shop met stijlvolle en trendy basics voor baby’s en peuters. De rompers, shirtjes, mutsjes en pyjama’s zijn te koop in de maten 50 t/m 92. Ik had het wel geweten als mijn dochter nog in dat fijne kleine spul kon rondkruipen. Zó mooi en tegelijkertijd stoer is het. Little Label maakt gebruik van pure en comfortabele materialen en is verkrijgbaar in kleuren die je eindeloos met elkaar kunt combineren. De pasvorm is slank, zodat de allerkleinsten makkelijk kunnen bewegen en omhult worden door fijn en zacht materiaal (100% katoen).

Het idee achter Little Label is als volgt: je wilt voor je kleine aanwinst graag mooie en zachte kleding, maar hij/zij is vanzelfsprekend nog veel te klein om spullen te passen in een winkel. Daar waar je met peuters en kleuters nog wel eens kleding wilt passen, is dat er met een kleine hummel natuurlijk niet bij. Je zoekt, vindt, rekent af en neemt mee. Maar men is druk tegenwoordig. Niets is derhalve zo handig als de mogelijkheid om 24/7 te kunnen shoppen bij een winkel, waarvan je weet dat kwaliteit en pasvorm voorop staan en je dus hoe dan ook slaagt. http://www.littlelabel.nl/ is zo’n winkel bij uitstek!

Dat kwaliteit voorop staat blijkt wel uit de langdurige zoektocht naar het meest geschikte katoen voor de grijs gemêleerde en sportieve tricot. Het leek een onmogelijke opdracht het gemêleerde effect te creëren bij de productie zonder toevoeging van Polyester. Maar Little Label slaagde er in de gehele collectie te maken uit 100% natuurlijke katoen. De collectie bestaat uit 11 vaste items, in 5 maten en in 6 sprankelende kleuren. Naast kwaliteit en draagcomfort is er ook nagedacht over het gemakkelijk aan en uitkleden van kidz. Daarom wordt veelal gekozen voor een zogenaamde ‘Amerikaanse nekopening’, waardoor het hoofdje van je baby gemakkelijk in en uit een shirtje of rompertje kan.

De kleuren van Little Label zijn hip en tijdloos. Je vind er wel de gebruikelijke en stereotype kleuren als roze en blauw, maar frisser en feller dan bij de meeste merken. De collectie wordt up to date gehouden en datzelfde geldt voor de kleuren. De kleding is het hele jaar doordraagbaar. Dus van zomer tot winter en visa versa. Little Label is wat Kidzlifestyle betreft ook de ultieme shop als je een cadeautje wilt uitzoeken voor een pasgeboren baby. Alle (kraam)cadeaus worden namelijk feestelijk verpakt en samen met een persoonlijke tekst bij de gelukkige thuisbezorgd.

NB! In onze eigen Kidzlifestyleshop vind je bovendien een fantastische Little Label aanbieding, speciaal voor KLS bezoekers.!

accessoires babies peuters