KidzLifestyle

Magazine

Shop

Services

Leden

Naam: 
Pass:
 

Hot Ideas

Zoek het eens op: 'n online encyclopedie voor ouders & kidz

3 June 2006, door Renée Vervoorn

Hoe is de aarde ontstaan? Wie maakten de eerste aquaducten? Hoe leefden de Inka's? Je kind vraagt en jij staat met je bek vol tanden. En da's helemaal niet nodig: je gaat met je kind naar http://www.users.skynet.be/zoekheteensop

De site herbergt meer dan 400 verschillende onderwerpen, netjes alfabetisch of per thema gerangschikt. Bij elk onderwerp worden een aantal internetlinks aangeboden die verwijzen naar websites die nog meer gedetailleerde informatie verschaffen. Je kind kan dus zoeken in (zoek)termen van a t/m z, maar ook in thema’s als natuur, tijd, ruimte  en dieren. Ook handig zijn de toegevoegde spreekbeurten door kidz zélf aangeleverd. Zo ziet je kind op eenvoudige wijze waaraan een spreekbeurt in de meest uiteenlopende categorieën moet voldoen.

En,  als jij het antwoord op een vraag van je kind verschuldigd blijft omdat je het even niet meer zeker weet, kan je natuurlijk in de avonduren "zoek het eens op" bezoeken. Zeker weten dat je de volgende morgen goed scoort bij het vertellen van het juiste antwoord ;-) !

Terug

Anoniem reageren

Of inloggen

Reactie:
Naam:
Dit is een 'Captcha', typ deze tekens over in het veld hiernaast refresh
 
Naam: 
Pass:
 

In The Spotlight

Kinderkamer inrichtings tips serie

Kinderkamer interieurtipsIn deze serie interieurtips, geschreven door Renate Zoutberg, kun je allerlei inspiratie en ideeën opdoen voor het inrichten van de babykamer en kinderkamer. Van het moodboard en ruwe schetsen tot de verlichting. Lees verder >>

Volg Kidzlifestyle op Twitter

 

Volg ons nu ook op Twitter om op de hoogte te blijven van onze laatste updates.

Twitter.com/Kidzlifestyle

De Kidzlifestyle Shop

Bezoek ook eens onze Kidzlifestyle Shop. Daar tref je unieke, onderscheidende producten op het gebied van kinderkamers, kindermode, kinder-verzorging, en nog veel meer. Hieronder tref je een kleine greep uit ons assortiment:

  WallFrame 21: met magneetverf en de magnetische panelen van wallframe 21 tover je de wand van jouw kinderkamer om tot een speelmuur.
FuntoSee Wallstickers: zonder verven of behangen een kinderkamer decoreren? Het kan met de gigantische wandstickers van FuntoSee. In 4 thema's.
Kartonnen speelkasteel van villa carton: kidz kunnen hiermee hun creativiteit botvieren, hun fantasie de vrije loop laten en een veilige plek creeren.
Kindermeubels van Jet4Kids: vrolijke kleurrijke kindermeubels die je zonder lijm, schroeven of spijkers zo in elkaar zet en kunt personaliseren.

Advertentie