KidzLifestyle

Magazine

Shop

Services

Leden

Naam: 
Pass:
 

Kindermode

relaxView Bril

21 October 2005, door Renée Vervoorn

Relaxview10:16 AM Noord-Frankrijk, net voorbij Metz. Anne en Michiel gaan voor de eerst op vakantie met de kinderen naar Zuid-Frankrijk. De stemming in de auto is goed. TOM TOM voorkomt een hoop ellende voorin....

0001.........en de relaxView Bril zorgt ervoor dat de kidz Niels en Maartje op de achterbank heerlijk genieten van hun favoriete DVD helden. Af en toe gieren ze van de pret. De herfstvakantie is begonnen!De relaxView Bril… een breedbeeld TV net boven je neus! Breed beeldscherm, helder, fullcolour met goede resolutie. Geluidservaring alsof je erbij bent (Dolby)lichtgewicht, nog geen 200 gram meer DVD-ervaring zonder verstoring van en uit de omgeving werking op ogen net als bij laptop scherm (met gemak 3 uur achtereen film kijken) Amerikaanse technologie. De relaxView Bril is de hele vakantie te gebruiken: op de camping, in het hotel en aan het strand. je hoeft geen kostbare, diefstalgevoelige schermpjes in de hoofdsteunen van de auto te laten inbouwen. Verzekeringsmaatschappijen raden dit al vaak af. Geen last van wisselend zonlicht in de auto, zoals bij hoofdsteun schermpjes. Op de plaats van bestemming zorgt de relaxView Bril ervoor dat de kinderen Nederlandse programma’s kunnen blijven kijken. Introductieprijs € 299,-. Voor nadere informatie: www.relaxview.nl

Terug

Anoniem reageren

Of inloggen

Reactie:
Naam:
Dit is een 'Captcha', typ deze tekens over in het veld hiernaast refresh
 
Naam: 
Pass:
 

In The Spotlight

Kinderkamer inrichtings tips serie

Kinderkamer interieurtipsIn deze serie interieurtips, geschreven door Renate Zoutberg, kun je allerlei inspiratie en ideeën opdoen voor het inrichten van de babykamer en kinderkamer. Van het moodboard en ruwe schetsen tot de verlichting. Lees verder >>

Volg Kidzlifestyle op Twitter

 

Volg ons nu ook op Twitter om op de hoogte te blijven van onze laatste updates.

Twitter.com/Kidzlifestyle

De Kidzlifestyle Shop

Bezoek ook eens onze Kidzlifestyle Shop. Daar tref je unieke, onderscheidende producten op het gebied van kinderkamers, kindermode, kinder-verzorging, en nog veel meer. Hieronder tref je een kleine greep uit ons assortiment:

  WallFrame 21: met magneetverf en de magnetische panelen van wallframe 21 tover je de wand van jouw kinderkamer om tot een speelmuur.
FuntoSee Wallstickers: zonder verven of behangen een kinderkamer decoreren? Het kan met de gigantische wandstickers van FuntoSee. In 4 thema's.
Kartonnen speelkasteel van villa carton: kidz kunnen hiermee hun creativiteit botvieren, hun fantasie de vrije loop laten en een veilige plek creeren.
Kindermeubels van Jet4Kids: vrolijke kleurrijke kindermeubels die je zonder lijm, schroeven of spijkers zo in elkaar zet en kunt personaliseren.

Advertentie