KidzLifestyle

Magazine

Shop

Services

Leden

Naam: 
Pass:
 

Kindermode

DIDI mode voor de volwassen, grote en kleine vrouw in huis

23 March 2006, door Renée Vervoorn
Toen ik afgelopen zomer een programma voor SBS6 presenteerde (de ringtone top 20!), kwam mijn styliste aan met kleding van o.a DIDI. Eerlijk is eerlijk, in eerste instantie stond ik niet te springen om het merk te dragen, maar toen ik de gipsy ogende kleding zag, was ik toch wel redelijk snel om.


Het leuke is dat DIDI ook voor grote meiden (DIDI Girls) en voor kleine meiden (D-Lite) een collectie maakt, die qua gevoel en stijl heel dicht tegen die van de volwassenen ligt. Makkelijk vallende rokken, shirts en bloesjes, veel accessoires in aardetinten met als afwisseling turkoois en fuchsia. Wil je het met je eigen ogen zien, surf dan naar didi. Voor de good old girls vind je daar trouwens ook leuke screensavers, e-cards en een funny girl game.

 


 

Terug

Reacties (1)

Sophie, 3 April 2006, 12:57:01 reageer

Ik vind het een vooral goed en nuttige site!

Anoniem reageren

Of inloggen

Reactie:
Naam:
Dit is een 'Captcha', typ deze tekens over in het veld hiernaast refresh
 
Naam: 
Pass:
 

In The Spotlight

Kinderkamer inrichtings tips serie

Kinderkamer interieurtipsIn deze serie interieurtips, geschreven door Renate Zoutberg, kun je allerlei inspiratie en ideeën opdoen voor het inrichten van de babykamer en kinderkamer. Van het moodboard en ruwe schetsen tot de verlichting. Lees verder >>

Volg Kidzlifestyle op Twitter

 

Volg ons nu ook op Twitter om op de hoogte te blijven van onze laatste updates.

Twitter.com/Kidzlifestyle

De Kidzlifestyle Shop

Bezoek ook eens onze Kidzlifestyle Shop. Daar tref je unieke, onderscheidende producten op het gebied van kinderkamers, kindermode, kinder-verzorging, en nog veel meer. Hieronder tref je een kleine greep uit ons assortiment:

  WallFrame 21: met magneetverf en de magnetische panelen van wallframe 21 tover je de wand van jouw kinderkamer om tot een speelmuur.
FuntoSee Wallstickers: zonder verven of behangen een kinderkamer decoreren? Het kan met de gigantische wandstickers van FuntoSee. In 4 thema's.
Kartonnen speelkasteel van villa carton: kidz kunnen hiermee hun creativiteit botvieren, hun fantasie de vrije loop laten en een veilige plek creeren.
Kindermeubels van Jet4Kids: vrolijke kleurrijke kindermeubels die je zonder lijm, schroeven of spijkers zo in elkaar zet en kunt personaliseren.

Advertentie