KidzLifestyle

Magazine

Shop

Services

Leden

Naam: 
Pass:
 

Kinderlinks

Playmobil's website: leuke interactieve spelletjes!

22 March 2006, door Renée Vervoorn

Een regenachtige dag? Zijn je kidz zich aan het vervelen? Laat hen dan eens de website van playmobil bezoeken. Daar staan 4 interactieve spelletjes op, waarvan ze er minstens één leuk vinden: "de kraak", "funny family", "de zondvloed" en "ex-di"De kraak
In de kraak wordt de kluis van een winkel gekraakt. Een getuige doet aangifte bij de politie. De kunst is het de boeven te herkennen. Funny Familie
Een gezinnetje verhuist naar een nieuw groot huis. Zodra het nieuwe huis is ingeruimd en de verhuiswagen is vertrokken, stormen de kidz naar hun nieuwe kamer. Daar kan het kussengevecht beginnen, als je goed mikt. En da"s niet eenvoudig.


De zondvloed (en de ark van noah):

Noah is de enige die aan de grote zonvloed ontkomt, samen met dierenkoppels. Voor vertrek moet je wel de juiste dierenkoppels vinden. En als de boor vaart mag jij de boot sturen en edelstenen vinden.
 


Ex-Di

Een behendigheidsspel waar je met een hoovercraft op een ijsvlakte de beenderen van een dino moet vinden. Je moet wel zorgen dat je géén ijsschotsen raakt en de boze ijsbeer vermijdt.

Terug

Anoniem reageren

Of inloggen

Reactie:
Naam:
Dit is een 'Captcha', typ deze tekens over in het veld hiernaast refresh
 
Naam: 
Pass:
 

In The Spotlight

Kinderkamer inrichtings tips serie

Kinderkamer interieurtipsIn deze serie interieurtips, geschreven door Renate Zoutberg, kun je allerlei inspiratie en ideeën opdoen voor het inrichten van de babykamer en kinderkamer. Van het moodboard en ruwe schetsen tot de verlichting. Lees verder >>

Volg Kidzlifestyle op Twitter

 

Volg ons nu ook op Twitter om op de hoogte te blijven van onze laatste updates.

Twitter.com/Kidzlifestyle

De Kidzlifestyle Shop

Bezoek ook eens onze Kidzlifestyle Shop. Daar tref je unieke, onderscheidende producten op het gebied van kinderkamers, kindermode, kinder-verzorging, en nog veel meer. Hieronder tref je een kleine greep uit ons assortiment:

  WallFrame 21: met magneetverf en de magnetische panelen van wallframe 21 tover je de wand van jouw kinderkamer om tot een speelmuur.
FuntoSee Wallstickers: zonder verven of behangen een kinderkamer decoreren? Het kan met de gigantische wandstickers van FuntoSee. In 4 thema's.
Kartonnen speelkasteel van villa carton: kidz kunnen hiermee hun creativiteit botvieren, hun fantasie de vrije loop laten en een veilige plek creeren.
Kindermeubels van Jet4Kids: vrolijke kleurrijke kindermeubels die je zonder lijm, schroeven of spijkers zo in elkaar zet en kunt personaliseren.

Advertentie