KidzLifestyle

Magazine

Shop

Services

Leden

Naam: 
Pass:
 

Kinderuitjes

Theaterpoppenkast Tierelijn - Jantje lacht en Jantje huilt

21 March 2006, door Renée Vervoorn

Dit is echt ouderwets poppenkastplezier in een eigentijdse vormgeving. Hoeden-maakster Lola is de nieuwe buurvrouw van Jan Klaassen en Katrijn. Sinds zij er woont, gebeuren er allemaal vreemde dingen in de poppenkast.
Het zondagse hoedje van Katrijn wordt van haar hoofd gestolen en de pet van de politieagent is ook plotseling verdwenen. Als Lola hele vreemde bloemetjes buiten zet en het lieve paardje Floortje niet meer op zijn plaats is in de poppenkaststal, komt het tovermeisje Tierelijntje in actie om met haar speciale toverkracht alle problemen op te lossen. En dan is er een discofeest in de poppenkast en gaat het publiek op zijn kop de zaal uit. Spanning en humor met aanstekelijke muziek, dynamisch poppenspel en creatieve effecten.

Speellijst

Maart 2006
wo. 29 Veenendaal Theater de Lampegiet 15.00 uur      

April 2006
za. 01 Hulst Den Dullaert 14.30 uur      
zo. 02 Uden Theater Markant 14.30 uur     
zo. 09 Roosendaal Schouwburg de Kring 14.00 uur     
wo. 19 Winschoten De Klinker 15.00 uur     
wo. 26 Franeker De Koornbeurs 15.00 uur     

Voor meer informatie en/of kaartverkoop bezoek je de website http://www.nationaletheaterkassa.nl/ of bel de Nationale Theaterkassa 0900-9203 
 

Terug

Anoniem reageren

Of inloggen

Reactie:
Naam:
Dit is een 'Captcha', typ deze tekens over in het veld hiernaast refresh
 
Naam: 
Pass:
 

In The Spotlight

Kinderkamer inrichtings tips serie

Kinderkamer interieurtipsIn deze serie interieurtips, geschreven door Renate Zoutberg, kun je allerlei inspiratie en ideeën opdoen voor het inrichten van de babykamer en kinderkamer. Van het moodboard en ruwe schetsen tot de verlichting. Lees verder >>

Volg Kidzlifestyle op Twitter

 

Volg ons nu ook op Twitter om op de hoogte te blijven van onze laatste updates.

Twitter.com/Kidzlifestyle

De Kidzlifestyle Shop

Bezoek ook eens onze Kidzlifestyle Shop. Daar tref je unieke, onderscheidende producten op het gebied van kinderkamers, kindermode, kinder-verzorging, en nog veel meer. Hieronder tref je een kleine greep uit ons assortiment:

  WallFrame 21: met magneetverf en de magnetische panelen van wallframe 21 tover je de wand van jouw kinderkamer om tot een speelmuur.
FuntoSee Wallstickers: zonder verven of behangen een kinderkamer decoreren? Het kan met de gigantische wandstickers van FuntoSee. In 4 thema's.
Kartonnen speelkasteel van villa carton: kidz kunnen hiermee hun creativiteit botvieren, hun fantasie de vrije loop laten en een veilige plek creeren.
Kindermeubels van Jet4Kids: vrolijke kleurrijke kindermeubels die je zonder lijm, schroeven of spijkers zo in elkaar zet en kunt personaliseren.

Advertentie