KidzLifestyle

Magazine

Shop

Services

Leden

Naam: 
Pass:
 

Kindermode

Noa Noa Miniature: so Danish, so Girlish

21 March 2006, door Renée Vervoorn
Het Deense vrouwenmodemerk Noa Noa heeft ook een aparte kidzcollectie, liever gezegd een meisjescollectie. Ook Miniature's  voorjaarscollectie 2006 is weer een mooie, soepele, zoete en meisjesachtige vertaling van de laatste modetrends.

Het merk kreeg vorig jaar tijdens de vakbeurs de Kleine Fabriek de Kek Awards in de categorie kindermode. De jury prees het merk om haar herkenbaarheid, haar hippe vertaling van de laatste trends, haar eenvoud en pure fashion, haar onderscheidendheid en eigen gezicht. Ik kan de mening van de jury delen, maar ..... hip is "t merk niet.

Je zult het merk niet vaak tegenkomen. Noa Noa heeft een aantal eigen conceptstores in Amsterdam (Kalverstraat 163), den Bosch (Kolperstraat 23), en Breda (Nieuwe Ginnekenstraat 31) en wordt verder slechts in een paar winkels in Nederland verkocht.  Verdere informatie over de collectie en een store locator tref je op http://www.noanoa.com


Terug

Reacties (2)

christianne, 16 May 2007, 18:24:27 reageer

eregen leuken dingen

Addriene, 25 July 2011, 19:28:17 reageer

I'm impressed! You've managed the alsmot impossible.

Anoniem reageren

Of inloggen

Reactie:
Naam:
Dit is een 'Captcha', typ deze tekens over in het veld hiernaast refresh
 
Naam: 
Pass:
 

In The Spotlight

Kinderkamer inrichtings tips serie

Kinderkamer interieurtipsIn deze serie interieurtips, geschreven door Renate Zoutberg, kun je allerlei inspiratie en ideeën opdoen voor het inrichten van de babykamer en kinderkamer. Van het moodboard en ruwe schetsen tot de verlichting. Lees verder >>

Volg Kidzlifestyle op Twitter

 

Volg ons nu ook op Twitter om op de hoogte te blijven van onze laatste updates.

Twitter.com/Kidzlifestyle

De Kidzlifestyle Shop

Bezoek ook eens onze Kidzlifestyle Shop. Daar tref je unieke, onderscheidende producten op het gebied van kinderkamers, kindermode, kinder-verzorging, en nog veel meer. Hieronder tref je een kleine greep uit ons assortiment:

  WallFrame 21: met magneetverf en de magnetische panelen van wallframe 21 tover je de wand van jouw kinderkamer om tot een speelmuur.
FuntoSee Wallstickers: zonder verven of behangen een kinderkamer decoreren? Het kan met de gigantische wandstickers van FuntoSee. In 4 thema's.
Kartonnen speelkasteel van villa carton: kidz kunnen hiermee hun creativiteit botvieren, hun fantasie de vrije loop laten en een veilige plek creeren.
Kindermeubels van Jet4Kids: vrolijke kleurrijke kindermeubels die je zonder lijm, schroeven of spijkers zo in elkaar zet en kunt personaliseren.

Advertentie