KidzLifestyle

Magazine

Shop

Services

Leden

Naam: 
Pass:
 

Kinderopvoeding

Kinderboekenjuryfeest 2006

6 March 2006, door Renée Vervoorn
Heb je kidz tussen de 6 en 12 jaar? Opgelet! Van 1 Februari tot en met 15 Mei 2006 mag jouw kind aangeven welk boek uit 2005 zijn of haar favoriet was.

Stemmen kunnen worden uitgebracht op school en in de bibliotheek & boekwinkel, via k
inderjury én bij de meeste vestigingen van ABN AMRO.

Door te stemmen maakt je kind kans op een plaats in de kinderjury Senaat. Er zijn twee leeftijdsgroepen: van 6 t/m 9 en van 9 t/m 12 jaar. Uit elke provincie wordt zowel een meisje als een jongen gevraagd om in de Senaat te komen. Er worden 6 jongens of meisjes per leeftijdsgroep gekozen en in totaal zullen er 12 Senaatsleden de top-5 boeken van 2005 lezen. Het moge duidelijk zijn dat dit een kwestie van ‘eer’ met een grote E is.

De kinderjury Senaat maakt op 14 Juni 2006 bekend welke boeken in de prijzen zijn gevallen. Dat wordt spannend………………………………………………….

Terug

Anoniem reageren

Of inloggen

Reactie:
Naam:
Dit is een 'Captcha', typ deze tekens over in het veld hiernaast refresh
 
Naam: 
Pass:
 

In The Spotlight

Kinderkamer inrichtings tips serie

Kinderkamer interieurtipsIn deze serie interieurtips, geschreven door Renate Zoutberg, kun je allerlei inspiratie en ideeën opdoen voor het inrichten van de babykamer en kinderkamer. Van het moodboard en ruwe schetsen tot de verlichting. Lees verder >>

Volg Kidzlifestyle op Twitter

 

Volg ons nu ook op Twitter om op de hoogte te blijven van onze laatste updates.

Twitter.com/Kidzlifestyle

De Kidzlifestyle Shop

Bezoek ook eens onze Kidzlifestyle Shop. Daar tref je unieke, onderscheidende producten op het gebied van kinderkamers, kindermode, kinder-verzorging, en nog veel meer. Hieronder tref je een kleine greep uit ons assortiment:

  WallFrame 21: met magneetverf en de magnetische panelen van wallframe 21 tover je de wand van jouw kinderkamer om tot een speelmuur.
FuntoSee Wallstickers: zonder verven of behangen een kinderkamer decoreren? Het kan met de gigantische wandstickers van FuntoSee. In 4 thema's.
Kartonnen speelkasteel van villa carton: kidz kunnen hiermee hun creativiteit botvieren, hun fantasie de vrije loop laten en een veilige plek creeren.
Kindermeubels van Jet4Kids: vrolijke kleurrijke kindermeubels die je zonder lijm, schroeven of spijkers zo in elkaar zet en kunt personaliseren.

Advertentie