KidzLifestyle

Magazine

Shop

Services

Leden

Naam: 
Pass:
 

Kindermode

Peas: kraamcadeau’s voor blijdschap en geluk.

5 March 2006, door Renée Vervoorn

Een merk dat alleen al in haar naam ook iets moois (peace) communiceert. Vrede! Zo’n naam, voor een merk dat staat voor zowel kaarten als super leuke kraamcadeautjes, roept hoog gespannen verwachtingen op. Kan Peas daaraan voldoen?


Ik kan volmondig “JA” zeggen. Surf naar de website http://www.peasforall.com/ en je snapt mijn reactie. Peas is het merk achter Baby Pea, de vrolijke erwt, die je als character op alle producten tegenkomt. Baby Pea is het symbool voor blijdschap en geluk. Ieder halfjaar brengt Peas een collectie wenskaarten en kraamcadeautjes waarmee jij (aanstaande) jonge ouders kunt feliciteren.

Je kunt de Peas producten op twee manieren tegen komen:

1) In een kleurrijke "Fresh baby gifts" displaydoos. Een wát?  Een fresh baby gifts displaydoos, oftewel een doos met daarin een baby T-shirt en rompertje met een leuke tekstprint en ‘n lieve knuffel met het Peas logo. Elk cadeau is origineel verpakt.

2) Of je ziet de Peas producten in een winkel in een "Send a baby gift" molen. Daarin tref je grappige wenskaarten en kraamcadeautjes, die je alleen nog maar op de post hoeft te doen. Want ieder presentje is verpakt met een envelop en een leuke kaart. Een cadeau en wenskaart in één dus!

Je kunt ook op de website van Peas een leuk en oigineel kraamcadeau versturen. Daarnaast vind je een aantal leuke links op de website naar andere interessante sites. Ik zeg: Kidzlifestyle moet daar als de wiederweerga aan toegevoegd worden.

Op naar http://www.peasforall.com/ dus!

Terug

Reacties (2)

Eefje de Bruijn, 6 March 2006, 20:21:23 reageer

Reacties worden eerst beoordeeld voor publicatie in dit artikel.

Patrice Zitman, 6 March 2006, 20:35:28 reageer

Beste Renee,

Een vriendinntje wees mij op een gezellige, informatieve en leuke website; Kidzlifestyle!
En ze had gelijk vandaar hierbij mijn volgende vraag: neem een kijkje op www.liefkado.nl en misschien vind je het een leuk item voor je website!
Ik hoor graag van je.
met een vriendelijke groet,
Patrice

Anoniem reageren

Of inloggen

Reactie:
Naam:
Dit is een 'Captcha', typ deze tekens over in het veld hiernaast refresh
 
Naam: 
Pass:
 

In The Spotlight

Kinderkamer inrichtings tips serie

Kinderkamer interieurtipsIn deze serie interieurtips, geschreven door Renate Zoutberg, kun je allerlei inspiratie en ideeën opdoen voor het inrichten van de babykamer en kinderkamer. Van het moodboard en ruwe schetsen tot de verlichting. Lees verder >>

Volg Kidzlifestyle op Twitter

 

Volg ons nu ook op Twitter om op de hoogte te blijven van onze laatste updates.

Twitter.com/Kidzlifestyle

De Kidzlifestyle Shop

Bezoek ook eens onze Kidzlifestyle Shop. Daar tref je unieke, onderscheidende producten op het gebied van kinderkamers, kindermode, kinder-verzorging, en nog veel meer. Hieronder tref je een kleine greep uit ons assortiment:

  WallFrame 21: met magneetverf en de magnetische panelen van wallframe 21 tover je de wand van jouw kinderkamer om tot een speelmuur.
FuntoSee Wallstickers: zonder verven of behangen een kinderkamer decoreren? Het kan met de gigantische wandstickers van FuntoSee. In 4 thema's.
Kartonnen speelkasteel van villa carton: kidz kunnen hiermee hun creativiteit botvieren, hun fantasie de vrije loop laten en een veilige plek creeren.
Kindermeubels van Jet4Kids: vrolijke kleurrijke kindermeubels die je zonder lijm, schroeven of spijkers zo in elkaar zet en kunt personaliseren.

Advertentie