KidzLifestyle

Magazine

Shop

Services

Leden

Naam: 
Pass:
 

Kindermode

Babynaturel | 100% biologisch katoenen babykleertjes

8 January 2009, door Renée Vervoorn

babynaturelKies je voor comfortabele babykleertjes van 100% biologisch katoen, dan kies je voor ‘n materiaalsoort dat is geproduceerd zonder kunstmest en pesticiden. En zonder chemische kleurstoffen en zware metalen. Een zuiver produkt dus!

Baby Naturel verkoopt uitsluitend natuurlijke en dus zuivere materialen,
zoals biologisch katoen en wol. Rompertjes van Frugi en hippe kleer-
tjes van o.a. Serendipity. Of het exclusieve assortiment van SATYA.
Dat is bovendien fairtrade!

babynaturel logo

Ook verkoopt Babynaturel wikkeldekens en slaapzakken!

kls approvedShop ook "zuiver" bij de Kidzlifestyle Approved Babynaturel.nl!

Terug

In The Spotlight

Kinderkamer inrichtings tips serie

Kinderkamer interieurtipsIn deze serie interieurtips, geschreven door Renate Zoutberg, kun je allerlei inspiratie en ideeën opdoen voor het inrichten van de babykamer en kinderkamer. Van het moodboard en ruwe schetsen tot de verlichting. Lees verder >>

Volg Kidzlifestyle op Twitter

 

Volg ons nu ook op Twitter om op de hoogte te blijven van onze laatste updates.

Twitter.com/Kidzlifestyle

De Kidzlifestyle Shop

Bezoek ook eens onze Kidzlifestyle Shop. Daar tref je unieke, onderscheidende producten op het gebied van kinderkamers, kindermode, kinder-verzorging, en nog veel meer. Hieronder tref je een kleine greep uit ons assortiment:

  WallFrame 21: met magneetverf en de magnetische panelen van wallframe 21 tover je de wand van jouw kinderkamer om tot een speelmuur.
FuntoSee Wallstickers: zonder verven of behangen een kinderkamer decoreren? Het kan met de gigantische wandstickers van FuntoSee. In 4 thema's.
Kartonnen speelkasteel van villa carton: kidz kunnen hiermee hun creativiteit botvieren, hun fantasie de vrije loop laten en een veilige plek creeren.
Kindermeubels van Jet4Kids: vrolijke kleurrijke kindermeubels die je zonder lijm, schroeven of spijkers zo in elkaar zet en kunt personaliseren.

Advertentie