KidzLifestyle

Magazine

Shop

Services

Leden

Naam: 
Pass:
 

Kinderverzorging

Beautiful-bag.com | Luiertas met foto van je baby erop

8 January 2009, door Renée Vervoorn

luiertas van beautiful bagTrots presenteert (beautiful)bag je de geboorte van haar nieuwste product: de luiertas!! De naam zegt het al, het betreft een luiertas, met daarop een HR foto van je baby. De tas heeft veel handige opbergvakken, is gemakkelijk schoon te maken en verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren.

De tas is multifunctioneel, want ook heel handig te gebruiken als weekendtas.

Nog meer nieuws: de shoulder-, streetbag en shopper zijn nu in nog meer kleuren te bestellen, bijvoorbeeld: grasgroen, zonnegeel, diep paars en vrolijk oranje. En zoals altijd zijn alle producten van (beautiful)bag gemaakt van hoogwaardig, duurzaam en waterafstotend materiaal.

luiertassen beautiful bag

(Beautiful)bag plaatst persoonlijke foto’s van je kind, hond, vakantie of andere bijzondere momenten op orginele, kleurrijke items. Zo onstaan er unieke & trendy lifestyle producten, die inspelen op de huidige vraag naar onderscheidende & persoonlijke accessoires.

Naast de luiertas bestaat het assortiment inmiddels uit een schoulder- en shoppermodel, een (beautiful)streetbag, toilettas (voor mannen), lunchbag, kidzbags en wallets. Het mooie is dat je met een product van (Beautiful)bag ‘n zichtbare herinnering hebt aan een uniek moment.
De trendy fotoproducten zijn naar eigen smaak en ontwerp, op eenvoudige wijze te bestellen.

Je kunt een bestelling plaatsen door het bestelformulier in te vullen op www.beautiful-bag.com en één of meerdere foto’s te mailen naar beautifulbag@gmail.com.

Het (beautiful)bag-team verwerkt de bestelling, bereidt het ontwerp voor, laat deze door jou goedkeuren en produceert na goedkeuring de individuele bag en/of het artikel. Na 4 tot 5 weken heb je een naar eigen smaak en stijl ontwikkeld, uniek product.

luiertassen beautiful bag

Terug

In The Spotlight

Kinderkamer inrichtings tips serie

Kinderkamer interieurtipsIn deze serie interieurtips, geschreven door Renate Zoutberg, kun je allerlei inspiratie en ideeën opdoen voor het inrichten van de babykamer en kinderkamer. Van het moodboard en ruwe schetsen tot de verlichting. Lees verder >>

Volg Kidzlifestyle op Twitter

 

Volg ons nu ook op Twitter om op de hoogte te blijven van onze laatste updates.

Twitter.com/Kidzlifestyle

De Kidzlifestyle Shop

Bezoek ook eens onze Kidzlifestyle Shop. Daar tref je unieke, onderscheidende producten op het gebied van kinderkamers, kindermode, kinder-verzorging, en nog veel meer. Hieronder tref je een kleine greep uit ons assortiment:

  WallFrame 21: met magneetverf en de magnetische panelen van wallframe 21 tover je de wand van jouw kinderkamer om tot een speelmuur.
FuntoSee Wallstickers: zonder verven of behangen een kinderkamer decoreren? Het kan met de gigantische wandstickers van FuntoSee. In 4 thema's.
Kartonnen speelkasteel van villa carton: kidz kunnen hiermee hun creativiteit botvieren, hun fantasie de vrije loop laten en een veilige plek creeren.
Kindermeubels van Jet4Kids: vrolijke kleurrijke kindermeubels die je zonder lijm, schroeven of spijkers zo in elkaar zet en kunt personaliseren.

Advertentie