Kidzlifestyle

Unieke cadeautjes bij Groovie Kids

Als leverancier van Freshwear fruit- en groentehap slabbetjes staat Groovie Kids hoog op mijn speurderslijstje. Echter ook voor andere leuke, originele en vooral unieke artikelen kun je uitstekend slagen bij deze onlinestore; zo zijn naast Freshwear ook Baby Banz en het hippe RockStarBaby te koop.

Van Freshwear worden naast de fruit- en groenteslabbetjes ook de grappige kartonnen melkpakjes met rompers aangeboden. Een melkpakje bevat een vrolijke romper. Je kunt kiezen uit vier verschillende trendy kleuren (cool aqua, pretty pink, lucky lime en hot red). Alle rompertjes zijn verkrijgbaar in de maten 50/56, 62/68 en 74/80.

En mocht het nog niet apart genoeg zijn dan is er ook een super leuk koeiemelkpakje met een koeprint romper erin! Natuurlijk mogen de eierdozen vol sokjes (in 6 vrolijke hippe kleurtjes of een koe eierdoosje met 6 koeprint sokjes) niet ontbreken.

Groovie Kids voegde speciaal voor de Nederlandse markt de babynummerborden toe aan haar assortiment. Het nummerbord bevat de naam van het kindje en de geboortedatum met of zonder vlag. Omdat het nummerbord handgemaakt wordt, is het mogelijk je favoriete kleur toe te voegen in lettertype, achtergrond of vlag samenstelling. Geweldig cadeautje voor je kleintje om aan de fiets, skelter, kinderstoel of kamerdeur te hangen. Helemaal speciaal is het Route 66 bord, vervaardigd naar voorbeeld van de beroemdste weg van Amerika. Ook dit bord is leverbaar in diverse trendy kleuren.

Ben je ouder van een echte stoere rocker? Dan is het merk Rock Star Baby helemaal voor jou! Het merk is ontwikkeld door Tico Torres, drummer van de band Bon Jovi. Hij ontwierp naast een volledige kledinglijn voor echte kleine Rockstars ook een hele babylijn met hippe accessoires. Volgens Tico Torres is iedere baby een Star. Door de kleuren zwart, wit en grijs te gebruiken in stoere tatooprints is er een babylijn ontstaan voor coole baby’s. Zo is er een serie drinkflesjes in zwart/wit of strakke zwart/witte spenen met cynische doodskopjes (let op de subtiele glimlach) of het logo van Rock Star Baby. Met de spenenhouder in dezelfde print is je kleintje helemaal ready to Rock.

De shop van Groovie Kids is overzichtelijk ingedeeld in categorieën als: kleding & accessoires, In de zon, Op stap of kraamcadeautjes. Daarnaast zijn alle producten ook duidelijk per merk ingedeeld. Hierdoor vind je altijd dat juiste cadeautje waarna je opzoek was. Dat kunnen een paar lieve speendoekjes zijn van Maud.design of een Elodie dekentje met legerprint. Het assortiment is naast origineel en uniek ook zeer gevarieerd en ze verkopen ook handige produkten. Neem een kijkje bij Red Castle, een badhekje zodat je kindje zich niet meer kan stoten of verbranden aan de warme kraan. Of een handige draagzak die geschikt is voor zowel de man als de vrouw om hip mee rond te lopen!

Aan het rond snuffelen? Klik dan zeker op de Bananaguard: de oplossing voor de bananenliefhebber

Nieuwsgierig? www.grooviekids.nl

accessoires