Kidzlifestyle

Shoesme | Kwalitatief sterke & ‘coole’ kinderschoenen

De kinderschoenen collectie van Shoesme is opgebouwd uit diversen collectiegroepen: Baby-Proof, Walk-Proof en Step & Go. Zo levert Shoesme een compleet aanbod hippe, kwalitatief sterke kinderschoenen in alle maat- en leeftijdsgroepen.

Bovendien is Shoesme is door het Nederlandse publiek verkozen tot één van de coolste kindermerken van Nederland! De ideeën voor de Shoesme collectie ontstaan in Nederland en zijn in eerste instantie ook bedoelt voor de Nederlandse markt. Inspiratie voor de ontwerpen komt daarentegen wél van internationale mode vakbeurzen en modetrends. Alle schoenen worden goed doorgepast en gecontroleerd voordat ze in de winkel op de schappen komen.

Shoesme maakt voor dit zogenaamde ‘pas proces’ gebruik van hun eigen leesten die specifiek zijn afgestemd op de Nederlandse markt. Dat verklaart ook meteen waarom de Shoesme meisjesschoenen en -laarzen zo lekker smal zijn, en ook waarom de schoenen tegen een stootje kunnen. Alle schoenen zijn van leer en lekker soepel. Hebben een voetbed en bieden goede ondersteuning aan de voet.

Baby-proof
De baby-oefenschoentjes van Shoesme zijn speciaal ontwikkeld voor de baby die zich voorbereidt op de eerste stapjes. Shoesme is groot geworden met deze trendy babyschoenen.
Het gepatenteerde ‘Baby-Proof’ antislipzooltje geeft voldoende grip en zekerheid wat het maken van de eerste stapjes bevordert. De schoenen zijn gemaakt van hiervoor speciaal geselecteerd soepel leer. De schoentjes hebben dus niet alleen een trendy look, maar zijn vooral lekker zacht en geheel leer gevoerd.

Walkproof
Stugge schoentjes in de kleine maten is voortaan verleden tijd met het nieuwe Shoesme concept Walk-Proof. Dit is een speciaal ontwikkeld concept voor baby’s en peuters die de eerste stapjes reeds gezet hebben. De schoentjes zijn niet alleen super flexibel en licht, maar ook design telt hier mee. Sportieve sneakers en laarsjes voor de jongens en koninklijke laarsjes en bling bling voor de meisjes zijn enkele items uit de nieuwe Walk-Proof collectie.

Step & Go
Shoesme “Step & Go” is een concept wat uiterst geschikt is voor kids die al goed kunnen lopen. Opvallende materialen en kleuren gecombineerd met een unieke extra stootneus die zeer herkenbaar is door de vrolijke stippen. De stootneus die op deze collectie is gebruikt is terug te halen uit de Baby-Proof collectie. De kids kunnen met Step & Go lekker ravotten door de extra bescherming op de schoenen en de stevige opbouw van de schoen!

De nieuwe collectie van Step & Go bestaat uit verschillende modellen voor zowel jongens als meisjes. Naast t-bandjes en bandschoentjes zijn er ook half hoge booties verkrijgbaar.

Leuk detail; Shoesme is door het Nederlandse publiek verkozen tot één van de coolste kindermerken van Nederland. Trendbox, een gerenommeerd marktonderzoekbureau heeft onderzocht welke merken "Cool" zijn. Een Cool merk is innovatief, origineel, heeft een speciaal ontwerp en heeft haar eigen fans. Via een telefonische enquête, Internet vragenlijsten en andere media is Shoesme daarbij zo vaak genoemd dat het zich tot CoolBrands Kids 2006 mag rekenen. Eerdere CoolBrands waren o.a Oilily, Sony Playstation, The Sims (game).

Voor verkooppunten surf je naar http://www.shoesme.nl.

schoenen