KidzLifestyle

Magazine

Shop

Services

Leden

Naam: 
Pass:
 

Kindermode

Rock Star Baby | Kindermeubels en -kleding van Tico Torres

20 March 2008, door Renée Vervoorn

Kunstenaar en rocker Tico Torres van de band Bon Jovi brengt een vernieuwende collectie uit voor stoere kindz. De collectie bestaat uit kindermeubels én kinderkleding in de kleuren van de rock: zwart, wit en grijstinten. No worries, óók aan de pappa`s en mamma`s is gedacht!

Het viel Tico al jaren geleden op dat de bestaande babykleding niet bij de vele hippe ouders hoorde die hij ontmoette. Hij reisde voor zijn werk de hele wereld over en moest concluderen dat al dat zachte 'pastel getut' voor kidz niet bij zijn visie en die van vele anderen pasten. Toen de bandleden van Bon Jovi één voor één ook kidz kregen werd het écht tijd voor een lijn die rockt. Zó is het vernieuwende lifestyle merk Rock Star Baby geboren. Tico, die niet alleen drumt maar ook schildert en beeldhouwt, ontwierp een kwalitatief sterke lifestyle collectie van tijdloze kinderkleding en -meubels waar de titel ‘cool’ niet op zou misstaan.

Wat de kindermeubels betreft, reflecteert de Rock Star Baby collectie de creatieve ideeën van Tico met een nieuwe interpretatie van de klassieke waarden. Je treft verfijnde, romantisch ogende meubels en accessoires, veelal in het wit met licht en donkere grijstinten. Monogrammen, fijn borduurwerk en aparte prints resulteren in een –zeker voor Nederland- unieke uitstraling.


De Rock Star Baby kindermode collectie van Tico Torres bestaat uit low profile en easy going kinderkleding met verschillende (song)teksten, ooit geschreven voor vrouwen, nu zeer toepasselijk voor baby’s en kidz. Tico werkt ook hierin met de kleuren zwart, wit en grijs en maakt veel gebruik van overlopende schaduwen met stoere designs. Denk aan kleine mutsjes met ‘Angelwing’ borduurwerk en T-shirts met tatoeages langs de mouwen met teksten als ‘Born to be my baby’.

Inmiddels is Tico zelf trotse vader geworden van zoon Hector, met als gevolg dat hij vernieuwd geïnspireerd is om veel stoere lifestyle artikelen voor baby’s en kidz tot ongeveer 8 jaar én hun ouders op de markt te brengen! Zoals Tico zegt: ‘Every baby is considered a Star’.

Kijk op http://www.rock-star-baby.nl/ voor de collectie.

Terug

Reacties (3)

kyoma, 19 November 2009, 15:30:54 reageer

wat is de prijs van de kinderkamer van rockstar baby en hoe kan ik het bestellen

k.yoma_x@hotmail.com

Sandra, 27 December 2009, 23:45:29 reageer

De complete kinderkamer kost in Duitsland via ebay zo'n 2300 euro ;)

julie, 30 July 2010, 14:28:35 reageer

ik zou graag babykleertjes willen kopen mijn baby, kan mij iemand helpen waar ik dat kan vinden??? XXX

Anoniem reageren

Of inloggen

Reactie:
Naam:
Dit is een 'Captcha', typ deze tekens over in het veld hiernaast refresh
 
Naam: 
Pass:
 

In The Spotlight

Kinderkamer inrichtings tips serie

Kinderkamer interieurtipsIn deze serie interieurtips, geschreven door Renate Zoutberg, kun je allerlei inspiratie en ideeën opdoen voor het inrichten van de babykamer en kinderkamer. Van het moodboard en ruwe schetsen tot de verlichting. Lees verder >>

Volg Kidzlifestyle op Twitter

 

Volg ons nu ook op Twitter om op de hoogte te blijven van onze laatste updates.

Twitter.com/Kidzlifestyle

De Kidzlifestyle Shop

Bezoek ook eens onze Kidzlifestyle Shop. Daar tref je unieke, onderscheidende producten op het gebied van kinderkamers, kindermode, kinder-verzorging, en nog veel meer. Hieronder tref je een kleine greep uit ons assortiment:

  WallFrame 21: met magneetverf en de magnetische panelen van wallframe 21 tover je de wand van jouw kinderkamer om tot een speelmuur.
FuntoSee Wallstickers: zonder verven of behangen een kinderkamer decoreren? Het kan met de gigantische wandstickers van FuntoSee. In 4 thema's.
Kartonnen speelkasteel van villa carton: kidz kunnen hiermee hun creativiteit botvieren, hun fantasie de vrije loop laten en een veilige plek creeren.
Kindermeubels van Jet4Kids: vrolijke kleurrijke kindermeubels die je zonder lijm, schroeven of spijkers zo in elkaar zet en kunt personaliseren.

Advertentie