KidzLifestyle

Magazine

Shop

Services

Leden

Naam: 
Pass:
 

Kinderlinks

Samen stoeien met een portretfoto

21 January 2006, door Renée Vervoorn

Cat_003 Facetransformer is een leuke applicatie waar je menige regenachtige middag mee kunt doorbrengen. Je laadt de portretfoto van je kind in, geeft leeftijd, ras en geslacht, markeert de contouren van het gezicht en stoeit met ras, sexe, artistieke Modiglinani versies etc. Werkelijk dolle pret.

Hierboven zie je bijvoorbeeld de originele foto van een meisje en de Modigliani-, Boticelli- en de Mucha-versie ervan. Het vereist enig geduld, je moet een foto van je kind inladen, even aangeven of het een jongen/meisje is, dat het een kind is en even aangeven van welk ras het is. Dan moet de foto inzoomen en de ogen en mond postioneren. Vervolgens mag je aangeven welke transformatie mag plaatsvinden.

Jammer dat je het resultaat niet kunt opslaan (t.g.v. een firewall). Tenzij je weet hoe je een print screen kunt maken (ctr + prt sc) en het resultaat ervan kunt bewerken in Paint en Picture it van Microsoft

Terug

Anoniem reageren

Of inloggen

Reactie:
Naam:
Dit is een 'Captcha', typ deze tekens over in het veld hiernaast refresh
 
Naam: 
Pass:
 

In The Spotlight

Kinderkamer inrichtings tips serie

Kinderkamer interieurtipsIn deze serie interieurtips, geschreven door Renate Zoutberg, kun je allerlei inspiratie en ideeën opdoen voor het inrichten van de babykamer en kinderkamer. Van het moodboard en ruwe schetsen tot de verlichting. Lees verder >>

Volg Kidzlifestyle op Twitter

 

Volg ons nu ook op Twitter om op de hoogte te blijven van onze laatste updates.

Twitter.com/Kidzlifestyle

De Kidzlifestyle Shop

Bezoek ook eens onze Kidzlifestyle Shop. Daar tref je unieke, onderscheidende producten op het gebied van kinderkamers, kindermode, kinder-verzorging, en nog veel meer. Hieronder tref je een kleine greep uit ons assortiment:

  WallFrame 21: met magneetverf en de magnetische panelen van wallframe 21 tover je de wand van jouw kinderkamer om tot een speelmuur.
FuntoSee Wallstickers: zonder verven of behangen een kinderkamer decoreren? Het kan met de gigantische wandstickers van FuntoSee. In 4 thema's.
Kartonnen speelkasteel van villa carton: kidz kunnen hiermee hun creativiteit botvieren, hun fantasie de vrije loop laten en een veilige plek creeren.
Kindermeubels van Jet4Kids: vrolijke kleurrijke kindermeubels die je zonder lijm, schroeven of spijkers zo in elkaar zet en kunt personaliseren.

Advertentie