KidzLifestyle

Magazine

Shop

Services

Leden

Naam: 
Pass:
 

Kinderlinks

Met je kind dromen in cyberspace

21 January 2006, door Renée Vervoorn

Zin in een leuke ontspanning op een druilerige dag. Bezoek dan eens met je kind dreamlines van Leonardo Servaas. Typ het onderwerp van jullie droom in en onderga deze leuke interactieve visuele ervaring van eindeloos in elkaar overvloeiende beelden. Jullie moeten wel enig geduld hebben

Dreamhorse Dreamlines is een ingenieus programma dat -vanuit het door jullie ingetypte onderwerp- beeldmateriaal op het internet zoekt en aan de hand daarvan eindeloos in elkaar overvloeiende beelden maakt met zo"n 1500 autonome deeltjes die in een constante beweging zijn. Wees niet verrast als je ineens een gek beeld ziet. Zo liet dromen rondom "olifant" ineens een oorlogstanker zien, die "olifant" als nick name heeft.

Terug

Anoniem reageren

Of inloggen

Reactie:
Naam:
Dit is een 'Captcha', typ deze tekens over in het veld hiernaast refresh
 
Naam: 
Pass:
 

In The Spotlight

Kinderkamer inrichtings tips serie

Kinderkamer interieurtipsIn deze serie interieurtips, geschreven door Renate Zoutberg, kun je allerlei inspiratie en ideeën opdoen voor het inrichten van de babykamer en kinderkamer. Van het moodboard en ruwe schetsen tot de verlichting. Lees verder >>

Volg Kidzlifestyle op Twitter

 

Volg ons nu ook op Twitter om op de hoogte te blijven van onze laatste updates.

Twitter.com/Kidzlifestyle

De Kidzlifestyle Shop

Bezoek ook eens onze Kidzlifestyle Shop. Daar tref je unieke, onderscheidende producten op het gebied van kinderkamers, kindermode, kinder-verzorging, en nog veel meer. Hieronder tref je een kleine greep uit ons assortiment:

  WallFrame 21: met magneetverf en de magnetische panelen van wallframe 21 tover je de wand van jouw kinderkamer om tot een speelmuur.
FuntoSee Wallstickers: zonder verven of behangen een kinderkamer decoreren? Het kan met de gigantische wandstickers van FuntoSee. In 4 thema's.
Kartonnen speelkasteel van villa carton: kidz kunnen hiermee hun creativiteit botvieren, hun fantasie de vrije loop laten en een veilige plek creeren.
Kindermeubels van Jet4Kids: vrolijke kleurrijke kindermeubels die je zonder lijm, schroeven of spijkers zo in elkaar zet en kunt personaliseren.

Advertentie