KidzLifestyle

Magazine

Shop

Services

Leden

Naam: 
Pass:
 

Kinderverzorging

Difrax | binnen 15 dagen van de fopspeen af

16 January 2008, door Renée Vervoorn

difrax speenDifrax brengt verantwoorde, veilige en mooie fopspenen op de markt maar wil ook ondersteunen bij verantwoord stoppen. Vandaar het “Het stoppen met foppen boek”, waarin fopspenenfee Soe Soe de kleintjes helpt te stoppen met de speen.

Vivienne van Eijkelenborg, algemeen Directeur van Difrax: “Wij verkopen de leukste speentjes in alle soorten, maten en motieven. Het is heel begrijpelijk dat kinderen zeer verknocht raken aan hun speentje maar er komt een moment waarop het echt beter is het “spenen” af te leren. Uit de contacten met, en verhalen van ouders blijkt dat dit voor sommige kinderen heel moeilijk is. En zo ontstond het idee hier een boek over te schrijven. We hebben gezocht naar een leuke, speelse manier om kinderen hierbij te helpen. Dit bijzondere boek is tot stand gekomen met ondersteuning van ons medisch panel met daarin o.a. kindertandarts Jaap Veerkamp en de logopediste. Inge Nouws heeft de prachtige tekeningen bij dit verhaal getoverd. Ik ben er trots op!”

fopspenenfee Soe SoeSoe Soe zal haar debuut maken tijdens de Negen-maanden-beurs in de RAI in Amsterdam van 13 t/m 17 februari 2008.

Het is de bedoeling dat kinderen die in de weken voor de beurs het spenen hebben afgeleerd hun laatste speentje in komen leveren bij Soe Soe de fopspenenfee. In ruil daarvoor heeft de fopspenenfee een verrassing in petto….

Hoe werkt het?
Het nieuwe “Het Stoppen met foppen boek” zal vanaf medio februari 2008  verkrijgbaar zijn. Echter, Soe Soe de fopspenenfee hoopt dat zo veel mogelijk kinderen hun allerlaatste speentje bij haar in komen leveren tijdens de Negen-maanden-beurs in de RAI. Difrax stelt daarom ouders in de unieke gelegenheid al eerder kennis te maken met het boek. Vanaf 8 januari kan er iedere dag een hoofdstuk gedownload worden vanaf de Difrax site: http://www.difrax.nl/. Ruim voldoende tijd dus om vervolgens het 15-daagse stappenplan te doorlopen.

Hoe Soe Soe je mee?
1. Doorloop het 15-daagse “Stoppen met foppen” programma.
2. Meld je aan via http://www.difrax.nl/. Ouders die zich aanmelden en van wie het kind het programma met succes doorlopen heeft, ontvangen mede namens de Negen-maanden-beursorganisatie, een gratis toegangsbewijs voor deze beurs. Vergeet niet de dag aan te geven waarop je wilt komen!
3. Kom op de desbetreffende dag met je laatste fopspeentje naar de beurs en ontvang persoonlijk van Soe Soe een ...: verrassing!!

Vivienne van Eijkelenborg: “Ik wens alle kinderen (en ouders natuurlijk) veel succes en heel veel plezier met het stoppen met foppen. Met behulp van de leuke verhaaltjes, spelletjes en tips gaat het hopelijk iets makkelijker…
Iedereen, en ook de fopspenenfee, zal heel trots zijn als het jullie lukt!”

http://www.difrax.nl/, of  http://www.daddydifrax.nl/.

Terug

Anoniem reageren

Of inloggen

Reactie:
Naam:
Dit is een 'Captcha', typ deze tekens over in het veld hiernaast refresh
 
Naam: 
Pass:
 

In The Spotlight

Kinderkamer inrichtings tips serie

Kinderkamer interieurtipsIn deze serie interieurtips, geschreven door Renate Zoutberg, kun je allerlei inspiratie en ideeën opdoen voor het inrichten van de babykamer en kinderkamer. Van het moodboard en ruwe schetsen tot de verlichting. Lees verder >>

Volg Kidzlifestyle op Twitter

 

Volg ons nu ook op Twitter om op de hoogte te blijven van onze laatste updates.

Twitter.com/Kidzlifestyle

De Kidzlifestyle Shop

Bezoek ook eens onze Kidzlifestyle Shop. Daar tref je unieke, onderscheidende producten op het gebied van kinderkamers, kindermode, kinder-verzorging, en nog veel meer. Hieronder tref je een kleine greep uit ons assortiment:

  WallFrame 21: met magneetverf en de magnetische panelen van wallframe 21 tover je de wand van jouw kinderkamer om tot een speelmuur.
FuntoSee Wallstickers: zonder verven of behangen een kinderkamer decoreren? Het kan met de gigantische wandstickers van FuntoSee. In 4 thema's.
Kartonnen speelkasteel van villa carton: kidz kunnen hiermee hun creativiteit botvieren, hun fantasie de vrije loop laten en een veilige plek creeren.
Kindermeubels van Jet4Kids: vrolijke kleurrijke kindermeubels die je zonder lijm, schroeven of spijkers zo in elkaar zet en kunt personaliseren.

Advertentie