KidzLifestyle

Magazine

Shop

Services

Leden

Naam: 
Pass:
 

Hot Brands

Because I am a girl | t-shirts voor een goed doel

2 January 2008, door Marieska Frijters

because im a girlHet TV programma ‘Heel Nederland Helpt' stelt mensen in staat om iets goeds te doen voor hun medemens. Met elk € 1000,- als startkapitaal worden heel veel projecten gestart met als doel dit geld te vermenigvuldigen.

Een van deze projecten is de t-shirtactie ‘Because I am a girl’ van Lucienne Hoogmoed en Charlotte Koeleman. De actie vraagt aandacht voor meisjes en jonge vrouwen in ontwikkelingslanden die geen of een heel slechte toekomst hebben alleen omdat ze als meisjes geboren zijn. 

‘Because I am a girl’vraagt aandacht voor deze meisjes en hun slechte positie. Om zoveel mogelijk geld op te halen met hun actie zijn er een drie verschillende t-shirts ontworpen met de opdrukken: ‘Girls on top’, ‘Because I’m a girl’, ‘Girls strike back’. Alle t-shirts zijn verkrijgbaar in de kleuren: zwart, groen, olijf en bruin. De fuchsia roze tekst knalt van het shirt af in super girlie-design. Én! De shirtjes zijn fair trade! Ze zijn biologisch, ecologisch en hartstikke hip!

Because im a girl logo

Diverse bekende Nederlanders zijn al gespot in hun eigen ‘Because I’m a girl’-shirt. Naast Froukje de Both, Saar Koningsberger, Carmen Straatsma en Ellen ten Damme droeg Daphne Bunskoek haar t-shirt zelfs tijdens een tv-uitzending. Tijd om je aan te sluiten!

Voor € 20,- koop je een ‘Because I am a girl’t-shirt en laat je zien dat je tegen ongelijkheid van vrouwen bent!

because im a girl tshirts

De opbrengst van de actie gaat naar specifieke meisjesprojecten van Plan Nederland. Meteen een jouw eigen shirtje bestellen?

Ga naar www.zoethout-kids.nl/becauseiamagirl

Terug

Anoniem reageren

Of inloggen

Reactie:
Naam:
Dit is een 'Captcha', typ deze tekens over in het veld hiernaast refresh
 
Naam: 
Pass:
 

In The Spotlight

Kinderkamer inrichtings tips serie

Kinderkamer interieurtipsIn deze serie interieurtips, geschreven door Renate Zoutberg, kun je allerlei inspiratie en ideeën opdoen voor het inrichten van de babykamer en kinderkamer. Van het moodboard en ruwe schetsen tot de verlichting. Lees verder >>

Volg Kidzlifestyle op Twitter

 

Volg ons nu ook op Twitter om op de hoogte te blijven van onze laatste updates.

Twitter.com/Kidzlifestyle

De Kidzlifestyle Shop

Bezoek ook eens onze Kidzlifestyle Shop. Daar tref je unieke, onderscheidende producten op het gebied van kinderkamers, kindermode, kinder-verzorging, en nog veel meer. Hieronder tref je een kleine greep uit ons assortiment:

  WallFrame 21: met magneetverf en de magnetische panelen van wallframe 21 tover je de wand van jouw kinderkamer om tot een speelmuur.
FuntoSee Wallstickers: zonder verven of behangen een kinderkamer decoreren? Het kan met de gigantische wandstickers van FuntoSee. In 4 thema's.
Kartonnen speelkasteel van villa carton: kidz kunnen hiermee hun creativiteit botvieren, hun fantasie de vrije loop laten en een veilige plek creeren.
Kindermeubels van Jet4Kids: vrolijke kleurrijke kindermeubels die je zonder lijm, schroeven of spijkers zo in elkaar zet en kunt personaliseren.

Advertentie